Και φέρνει και τις Wet Leg onstage για να τραγουδήσουν μαζί το "Wet Dream"


Το official music video του κομματιού “Daylight” έδωσε στη δημοσιότητα ο Harry Styles, το οποίο και περιλαμβάνεται στον δίσκο του από το 2022, Harry’s House.

Το video κυκλοφόρησε χωρίς να έχει ανακοινωθεί προηγουμένως, ενώ η συνοδευτική λεζάντα του ανέφερε ότι «είναι φτιαγμένο με αγάπη από μια δημιουργική ομάδα από την Ουκρανία».

Το unofficial music video του “Daylight” είχε κυκλοφορήσει από την προηγούμενη χρονιά και σε αυτό ο Styles εμφανιζόταν μαζί με τον James Corden σε απόσπασμα της εκπομπής του. Οι δυο τους πραγματοποίησαν τα γυρίσματά του στους δρόμους του Brooklyn, σε λιγότερο από τρεις ώρες και για λιγότερα από 300 δολάρια. Φυσικά το budget για τη νέα εκδοχή του video ήταν πιο ανεβασμένο, με τον Styles να συνεργάζεται με την σκηνοθέτρια Tanu Muino.

Το video κυκλοφόρησε μια μέρα μετά τη μεγάλη έκπληξη του Styles προς τους fans του που έλαβε χώρα στην Λισαβώνα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο τραγουδιστής ανέβασε στη σκηνή τις Wet Leg για μια συνεργατική ερμηνεία του μεγάλου τους hit, “Wet Dream”.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr