Και σκηνοθετεί η ίδια το video του κομματιού


Την ολοκαίνουρια μπαλάντα της για το soundtrack της Barbie έδωσε στη δημοσιότητα η Billie Eilish, η οποία και ονομάζεται “What Was I Made For?”.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, το κομμάτι ακούγεται σε κομβικές στιγμές της ταινίας και έχει ιδιαίτερη σημασία ως προς το μήνυμά του. Η Eilish τραγουδά σε αυτό “I’m sad again, don’t tell my boyfriend/ It’s not what he’s made for/ What was I made for?”, με τον αδερφό της, FINNEAS, να τη συνοδεύει στο πιάνο.

Το video του κομματιού σκηνοθέτησε η ίδια Eilish και τη βλέπουμε σε αυτό να βγάζει μια κούκλα Barbie από το κουτί της, η οποία φορά ρούχα από το παρελθόν της τραγουδίστριας.

Σε σκηνοθεσία της Greta Gerwig και με τη Margot Robbie στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η ταινία Barbie θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουλίου. Στο soundtrack της ταινίας θα ακούσουμε επίσης τον Ryan Gosling να τραγουδά το “I’m Just Ken” με τον Slash στην κιθάρα, τη συνεργασία των Nicki Minaj και Ice Spice στο “Barbie World,”  την Charli XCX στο “Speed Drive”, την PinkPantheress στο“Angel”, την Karol G στο “WATATI”, αλλά και τη Dua Lipa στο “Dance the Night”.

https://www.instagram.com/reel/Cuo-GAyN0MH/?utm_source=ig_embed&ig_rid=48d408bb-a142-414c-bbf6-621514c7723a