Και ο Junior SP. θα ξεκινήσει αυτή την ιστορική βραδιά με τις μουσικές επιλογές του


To Release Athens 2023 θα κλείσει με τον εντυπωσιακότερο τρόπο, την Πέμπτη 27 Ιουλίου, φιλοξενώντας τους τεράστιους Wu-Tang Clan. Ο RZA, ο Method Man, ο GZA, ο Raekwon, ο Ghostface Killah, ο U-God, ο Masta Killa, ο Cappadonna και ο Inspectah Deck θα ανέβουν στη σκηνή της Πλατείας Νερού, υπενθυμίζοντας στους παλαιότερους και μαθαίνοντας στους νεότερους γιατί θεωρούνται ως το σημαντικότερο και επιδραστικότερο σύνολο στην ιστορία της hip-hop μουσικής.

Μαζί τους, ο καταιγιστικός Βρετανός rapper, Ocean Wisdom, και μερικά από τα κορυφαία ονόματα της εγχώριας hip-hop σκηνής. ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, Ethismos & Melow και Twinsanity X Dj Micro θα συμπληρώσουν ιδανικά ένα σπουδαίο lineup, ενώ ο Junior SP. θα ξεκινήσει αυτή την ιστορική βραδιά με τις μουσικές επιλογές του.

Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ (Παναγιώτης Κυριακού) είναι ένας από τους κυριότερους εκφραστές και από τους πλέον πρωτοποριακούς εκπροσώπους της ελληνικής hip hop σκηνής. Ιδρυτής της Bashment Records και μέλος των Ψυχόδραμα 07, ξεκίνησε ως MC και Beatmaker το 2001 και μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 6 δίσκους, δεκάδες singles και μία ταινία μεσαίου μήκους, οπτικοποιώντας εξ’ ολοκλήρου το album “DECA”.

Στο ίδιο διάστημα, έχει προλάβει να συνεργαστεί δισκογραφικά με τον μαέστρο Σταύρο Ξαρχάκο και τη Δήμητρα Γαλάνη, να μοιραστεί τη σκηνή με κορυφαίους διεθνείς καλλιτέχνες - όπως ο Damian Marley, οι Cypress Hill και οι Monophonics - να εμφανιστεί σε μουσικά φεστιβάλ σε Γαλλία και Βέλγιο και να κάνει ηχογραφήσεις στην Ιαπωνία.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr