Δείτε το heist-inspired video του “I Can See You (Taylor’s Version)” στο οποίο βλέπουμε επίσης τους Joey King και Presley Cash


Στο νέο μουσικό video της Taylor Swift πρωταγωνιστεί ο Taylor Lautner, για το ολοκαίνουριο κομμάτι της τραγουδίστριας με τίτλο I Can See You (Taylor’s Version). Αυτό περιλαμβάνεται στον νέο της δίσκο, Speak Now (Taylor’s Version).

Το action-packed clip του κομματιού βρίσκει τον νεότερο εαυτό της Swift παγιδευμένο μέσα σε ένα θησαυροφυλάκιο, με το πάλαι ποτέ αγόρι της, τον Taylor Lautner, αλλά και τους Joey King και Presley Cash να συνεργάζονται για να την απεγκλωβίσουν από αυτό.

«Έγραψα αυτό το σενάριο για το video περισσότερο από έναν χρόνο πριν και ήθελα να παίξω συμβολικά σε αυτό, για το πώς ένιωσα την βοήθεια των θαυμαστών μου ως προς την επανάκτηση της μουσικής μου», έγραψε η Swift σχετικά σε ένα συνοδευτικό tweet.

Σημειώνεται επίσης ότι οι Joey King και Presley Cash είχαν παίξει στο video του κομματιού “Mean” της Swift όταν ήταν 9 και 13 ετών αντίστοιχα.

Η Swift έδωσε το video στη δημοσιότητα όσο η “Eras Tour” της βρισκόταν στο Kansas City το βράδυ της Παρασκευής. King, Lautner και Cash τη συνόδευσαν όλοι τους στη σκηνή για τους απαραίτητους εορτασμούς.