Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που πάσχει από το σύνδρομο Tourette είχε εμφανιστεί τις προηγούμενες ημέρες στο Glastonbury, όπου και δυσκολεύτηκε να ολοκληρώσει το set του.


Επ’ αόριστον φαίνεται πως διακόπτει τις περιοδείες ο Lewis Capaldi, με στόχο να φροντίσει την ψυχική του υγεία. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που πάσχει από το σύνδρομο Tourette είχε εμφανιστεί τις προηγούμενες ημέρες στο Glastonbury, όπου και δυσκολεύτηκε να ολοκληρώσει το set του. Κατά την ερμηνεία μάλιστα του hit single του, “Someone You Love”, οι fans του ήταν αυτοί που τον βοήθησαν να ολοκληρώσει το κομμάτι, στιγμιότυπο που έχει έκτοτε γίνει viral στα κοινωνικά μέσα.

Σχετικά με την απόφασή του, ο καλλιτέχνης δήλωσε: «Το Σάββατο έγινε προφανές ότι πρέπει να περάσω πολύ περισσότερο χρόνο για τη φροντίδα της ψυχικής και σωματικής μου υγείας, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ για πολύ ακόμα».

Ο Capaldi είχε προηγουμένως ακυρώσει tour dates πριν από την εμφάνισή του στο Glastonbury, αναφέροντας: «Οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν full-on τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Χρειάζεται να πάρω λόγο τον χρόνο μου για να ξεκουραστώ και να ανακάμψω». Ο ίδιος επρόκειτο να συνεχίσει την περιοδεία του σε Ευρώπη και Αυστραλία μετά το Glastonbury, ενώ στα πλάνα του ήταν και μια εμφάνιση στην Ελλάδα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr