Η ανάρτηση που έκανε ο ερμηνευτής με αφορμή ένα περιστατικό σε συναυλία του στα Μάταλα


Σε μια ανάρτηση στα social media προχώρησε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, με την οποία εξήγησε πως είναι αντίθετος στη χρήση καπνογόνων, τόσο στις δικές του συναυλίες, όσο και γενικότερα.

Η εν λόγω ανάρτηση ήρθε με αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό που συνέβη στη συναυλία του στα Μάταλα της Κρήτης, όταν ένα από τα καπνογόνα που άναψαν από το κοινό πετάχτηκε πάνω στη σκηνή, με αποτέλεσμα το συγκρότημα του καλλιτέχνη να φοβηθεί. Ο ερμηνευτής θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά.

Αν κι ευτυχώς, δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός, ούτε προέκυψε τεχνικό ζήτημα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου τόνισε στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως «δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά "υποβοηθήματα"» στις συναυλίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε: «Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα καπνογόνα στις συναυλίες αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν συμβεί κάποιο οδυνηρό ατύχημα. Εγώ τις μουσικές και τα τραγούδια τα γράφω με καλά συναισθήματα για τον κόσμο-για όντα και μη όντα- και δεν διανοούμαι ότι υπάρχει η περίπτωση να αποτελέσουν αφορμή για να εμφανιστεί πόνος εκεί που θα έπρεπε να βασιλεύει χαρά και μέθεξη, κάτι που μπορούμε όλοι μαζί να παράξουμε και-ήδη- το έχουμε καταφέρει αρκετές φορές αυτά τα χρόνια».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr