Καλά διαβάσατε!


Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να αγοράσετε βινύλια, γεμάτα από... τα δάκρυα του αγαπημένου σας συγκροτήματος; Αν αυτό είναι οι Fall Out Boy, τότε είστε μάλλον τυχεροί, αφού οι pop-punk veterans ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Crynyl, ενός νέου προϊόντος που δεν είναι άλλο από ένα μουσικό βινύλιο, infused με τα πραγματικά δάκρια των μελών τους! Ο δε δίσκος δακρύων δεν είναι άλλος από τον τελευταίο που η μπάντα κυκλοφόρησε, το So Much (For) Stardust.

Οι Fall Out Boy είχαν hint-άρει το Crynyl από τον περασμένο κιόλας Μάρτιο, όταν είχαν ανεβάσει ένα σχετικό post στο Instagram στη μορφή video, με τον Pete Wentz να… κόβει κρεμμύδια και να κολλά δάκρυα-αυτοκόλλητα στο πρόσωπό του.

Το Crynyl με το So Much (For) Stardust κυκλοφόρησε σε 50 κόπιες οι οποίες έγιναν ήδη sold out, με το συλλεκτικό βινύλιο να έρχεται σε ένα gatefold κουτί με built-in θήκη για χαρτομάντηλα! Για να μην κλαίτε, ωστόσο, το συγκρότημα φαίνεται πως έχει πλάνα να κυκλοφορήσει μερικά ακόμη αντίτυπα, για τα οποία… συλλέγει για την ώρα τα δάκρυά του!

https://www.instagram.com/p/CqZBj9dDLVa/