Το αγαπημένο συγκρότημα είχε έναν λαμπερό special guest για την ερμηνεία του κομματιού "Ur Mum" στο διεθνές φεστιβάλ


Το “Ur Mum” αποτελεί ομολογουμένως ένα από τα πιο δυνατά κομμάτια και highlight από το ομώνυμο ντεμπούτο των Wet Leg του 2022. Σε αυτό, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Rhian Teasdale, χρησιμοποιεί ένα μεγάλο σε διάρκεια και δυνατό ουρλιαχτό, που όπως μπορείτε να καταλάβετε δημιουργεί χαμό στις ζωντανές εμφανίσεις των Wet Leg, που μοιάζουν να είναι το πιο hot indie act του φετινού καλοκαιριού.

Έτσι λοιπόν και στην πρόσφατη εμφάνισή τους στο δεύτερο Σαββατοκύριακο του Coachella, οι Wet Leg ερμήνευσαν το επικό "Ur Mum" μπροστά από ένα ενθουσιώδες κοινό, αυτή τη φορά όμως με τη συμβολή ενός λαμπερού special guest που δεν περίμενε κανείς: του Dave Grohl!

Πιο συγκεκριμένα, ο Grohl έτρεξε στο stage του φεστιβάλ, χαρίζοντας στις Wet Leg «το μεγαλύτερο και δυνατότερο ουρλιαχτό του», έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει να κάνει!

Στα live shows των Wet Leg, τα μέλη του συγκροτήματος έτσι κι αλλιώς δράττουν την ευκαιρία και ουρλιάζουν κατά τη διάρκεια του κομματιού για περισσότερη ώρα από ό,τι στη studio version, οπότε η νέα εκδοχή του στο Coachella προκάλεσε παροξυσμό του κοινού! Μπορείτε να δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, έτσι όπως αναπαράχθηκε από τη livestream camera του φεστιβάλ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr