Το τελευταίο επεισόδιο του The Late Late Show αναμένεται να προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη


Carpool Karaoke με τον James Corden έκανε η Adele για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, στο οποίο ο παρουσιαστής έφερε πίσω μια από τις πιο αγαπημένες φίλες του και guest από προηγούμενες σεζόν για ένα τελευταίο ride.

Pixel

Η Adele προσποιήθηκε ότι ξυπνά τον Corden χτυπώντας κύμβαλα στο κεφάλι του, προσφέροντας να τον πάει στη δουλειά με το αμάξι.

Οι δυο τους παρουσίασαν στο επεισόδιο ντουέτα του hit της Adele, “Rolling in the Deep”, όπως και του “Hometown Glory”, ενώ ακούστηκε και ένα cover στο κομμάτι της Barbra Streisand, “Don’t Rain on My Parade” και το “I Drink Wine” από τον τελευταίο δίσκο της, 30. Με δάκρυα στα μάτια της, η Adele αποκάλυψε μάλιστα ότι το τελευταίο ήταν εμπνευσμένο από μια συζήτηση που είχαν οι δυο τους.

Ο Corden στο επεισόδιο μνημονεύει σημαντικά editions του Carpool Karaoke με καλλιτέχνες όπως οι Mariah Carey, Stevie Wonder και Lady Gaga, αλλά και προηγούμενη εμφάνιση της Adele το 2016 που έγινε viral, όταν εκείνη rap-αρε το verse της Nicki Minaj στο κομμάτι του Kanye West, “Monster”.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr