Οι κορυφαίοι εκπρόσωποι της electro-pop σκηνής των είκοσι τελευταίων χρόνων και  μια από τις πλέον ανερχόμενες μπάντες της Ευρωπαϊκής indie-pop-rock έρχονται στην Αθήνα


Την Παρασκευή 23 Ιουνίου, το Release Athens X SNF Nostos μετά τους headliners Siouxsie και Interpol, καθώς και τους Echo and the Bunnymen και Viagra Boys, υποδέχεται ακόμα δύο εξαιρετικά συγκροτήματα. Στη σκηνή της Πλατείας Νερού, θα ανέβουν οι Ladytron, κορυφαίοι εκπρόσωποι της electro-pop σκηνής των είκοσι τελευταίων χρόνων, ενώ στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα εμφανιστούν οι The Haunted Youth, μια από τις πλέον ανερχόμενες μπάντες της Ευρωπαϊκής indie-pop-rock.

Σύντομα, θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα και για τις άλλες δύο ημέρες που θα γίνουν στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας. Το Release Athens Χ SNF Nostos πραγματοποιείται στις 20, 21 και 23 Ιουνίου και φέρνει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας και ελληνικής σκηνής σε δύο stages, στην Πλατεία Νερού και το Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε ένα συναρπαστικό συναυλιακό τριήμερο που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Release Athens 2023.

Για την Παρασκευή 23 Ιουνίου, συνολικά το lineup έχει διαμορφωθεί, μέχρι στιγμής, ως εξής:

Πλατεία Νερού / Siouxsie, Echo & The Bunnymen, Ladytron

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr