«Το να μου ζητηθεί να φτιάξω ένα κομμάτι για το D&D soundtrack φαινόταν σαν μια άχαστη εμπειρία να ικανοποιήσω τη διαχρονική μου αγάπη για το fantasy prog rock» δήλωσε ο Kevin Parker


Ένα νέο single με τίτλο “Wings Of Time” έδωσαν στη δημοσιότητα οι Tame Impala, το οποίο και θα περιλαμβάνεται στο επικείμενο fantasy adventure film, Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.

Το νέο κομμάτι συνδυάζει στοιχεία από prog rock και indie-folk, μαζί με ατμοσφαιρικά ρεφρέν και καλπάζοντα drums και μπάσο. Ο frontman του συγκροτήματος, Kevin Parker, τραγουδά: «Do you see the wings of time? / Do you feel a sense of pride now? / Do you know you’ll never fly alone?».

Ακούστε το κομμάτι:

Μιλώντας για τη νέα αυτή δουλειά, ο Parker δήλωσε σε σχετικό δελτίο τύπου του συγκροτήματος: «Το να μου ζητηθεί να φτιάξω ένα κομμάτι για το D&D soundtrack φαινόταν σαν μια άχαστη εμπειρία να ικανοποιήσω τη διαχρονική μου αγάπη για το fantasy prog rock».

Στο κομμάτι συμμετέχει ο Pond frontman, Nicholas Allbrook, μιας που ο ίδιος αποτελεί για το συγκρότημα «το άτομο που εκτιμά περισσότερο το θέμα».

«Νοικιάσαμε μια βίλλα στην Ισπανία, που κάπως έμοιαζε με κάστρο, για δύο νύχτες, όσο ήμασταν σε περιοδεία για το Primavera.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr