Ακούστε το πρώτο κομμάτι του δίσκου με τίτλο “Berlin ’87”, σε μια νέα δουλειά με συμμετοχές των Charlotte Gainsbourg, Anika και Marc Ribot


Τον ντεμπούτο δίσκο τους με τίτλο Silver Haze πρόκειται να κυκλοφορήσουν οι Sqürl του Jim Jarmusch και Carter Logan, με το πρώτο κομμάτι αυτού να ονομάζεται “Berlin ’87”. Στο Silver Haze θα δούμε συνεργασίες του συγκροτήματος του εμβληματικού σκηνοθέτη και μουσικού με τους Charlotte Gainsbourg, Anika και Marc Ribot.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου από τη Sacred Bones, ενώ μπορείτε να δείτε ήδη το full tracklist και το video του “Berlin ‘87”— σε σκηνοθεσία Jem Cohen.

Το κομμάτι όπως και το video περιλαμβάνουν μουσική και εικόνες που έχουν συμπληρώσει ήδη δεκαετίες ζωής. «Ο Jim δημιούργησε τα βασικά κιθαριστικά κομμάτια στο home studio του, με αναμνήσεις από τη ζωή του στο Βερολίνο το 1987», δήλωσε η μπάντα σε σχετικό statement. «Τα κομμάτια έγιναν μετά «Sqürlized» από τους Carter & Randall στη Circular Ruin».

Σχετικά με το video, ο Jem Cohen δήλωσε: «Περιπλανώμενος στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη λίγο μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, με Super 8 κάμερες στο backpack μου, με συγκίνησε βαθιά το τοπίο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr