Το τρίτο κομμάτι του δίσκου This Is Why που αποκτά το δικό του video


Το συνοδευτικό μουσικό video του “Running Out of Time” μοιράστηκαν οι Paramore, το οποίο και περιλαμβάνεται στον νέο τους δίσκο με τίτλο This Is Why.

Σκηνοθετημένο από την Ivanna Borin, το video ξεκινά με την frontwoman του συγκροτήματος, Hayley Williams, η οποία και βρίσκεται σε ένα studio ηχογραφήσεων και δέχεται επίθεση από ένα γιγαντιαίο, ανθρωπόμορφο drum set και μια κιθάρα.

Με την ίδια να χρησιμοποιεί μια θήκη κιθάρας για να αποδράσει, η περιπέτεια μόλις ξεκινά, με την Williams και τους bandmates της να ταξιδεύουν ανάμεσα σε πολύχρωμα και σουρεαλιστικά τοπία.  

Δείτε το video:

Το “Running Out of Time” είναι το τρίτο κομμάτι του νέου δίσκου των Paramore που αποκτά το δικό του video, με τη μπάντα να έχει ανακοινώσει την κυκλοφορία του από τον περασμένο Σεπτέμβριο μαζί με το video για το ομώνυμο κομμάτι της δουλειάς αυτής, σκηνοθετημένο από τον frontman των Turnstile, Brendan Yates. Τον περασμένο Δεκέμβριο κυκλοφόρησε το δεύτερο single με τίτλο “The News”, με ένα video co-directed από τους Mike Kluge και Matthew DeLisi.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr