Η συλλογή δημιουργήθηκε από δύο θαυμαστές του αγαπημένου K-pop group


Τις δικές τους φιγούρες LEGO απόκτησαν πρόσφατα οι BTS και, όπως ήταν αναμενόμενο, έκαναν όλες τις θαυμάστριές τους ανά τον κόσμο να μη βλέπουν την ώρα να πάρουν στα χέρια τους το πολυπόθετο set!

Η συλλογή LEGO Ideas BTS Dynamite περιλαμβάνει τις φιγούρες και των επτά μελών του συγκροτήματος – δηλαδή τους RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V και Jung Kook – από το video set του μεγάλου hit τους από το 2020 με τίτλο “Dynamite”.

Το ολοκαίνουριο 749-piece LEGO set περιλαμβάνει μινιατούρες ρέπλικες του set του video, συμπεριλαμβανομένου του καταστήματος με donut, του ice cream truck και του δισκοπωλείου που εμφανίζονται σε αυτό.

Η συλλογή δημιουργήθηκε από δύο θαυμαστές του αγαπημένου K-pop group, τον 20χρονο Josh από την Indiana και τον 21χρονο Jacob από τη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, οι δυο τους «συνδύασαν την αγάπη τους για τους BTS και το πάθος για τα LEGO». Η εταιρεία αποφάσισε να κυκλοφορήσει το set τους, όταν αυτό μάζεψε περισσότερα από 10,000 views στο LEGO Ideas voting site.

Το set θα γίνει διαθέσιμο στο κοινό στις αρχές Μαρτίου στην τιμή των £89.99 και θα μπορείτε να το αγοράσετε από την ιστοσελίδα της εταιρείας, όπως και από τα φυσικά καταστήματα της LEGO.

Το group κάνει αυτή την περίοδο ένα διάλειμμα και αναμένεται να επιστρέψει κατά δήλωσή του το 2025, διαθέτοντας για την ώρα ξεχωριστά πλάνα για solo projects, αλλά και για να ολοκληρώσουν τα μέλη του τη στρατιωτική τους θητεία. Αυτή είναι υποχρεωτική στην χώρα τους, τη Νότια Κορέα, και διαρκεί από 18 μέχρι 21 μήνες.