Τουλάχιστον για την ώρα! Το Interstellar κατονόμασε ως το αγαπημένο score που έχει γράψει ποτέ ο Hans Zimmer, αναφέροντας πως η μουσική της ταινία του Christopher Nolan από το 2014 είναι μάλλον η καλύτερη δουλειά της καριέρας του μέχρι σήμερα.


Τουλάχιστον για την ώρα!

Το Interstellar κατονόμασε ως το αγαπημένο score που έχει γράψει ποτέ ο Hans Zimmer, αναφέροντας πως η μουσική της ταινία του Christopher Nolan από το 2014 είναι μάλλον η καλύτερη δουλειά της καριέρας του μέχρι σήμερα.

Ο Γερμανός συνθέτης τοποθετήθηκε πάνω στο εν λόγω ζήτημα σε ένα video clip που ο ίδιος μοιράστηκε στο TikTok με τους θαυμαστές του.

@hanszimmer

I thought I’d never admit my favorite score, but it might be this one. Our new #Interstellar Suite from the @hanszimmerlive double album is available wherever you stream music! 🎶

♬ original sound - Hans Zimmer

«Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια ποιο είναι το αγαπημένο μου score και εγώ αποφεύγω να απαντήσω την ερώτηση. Γιατί λοιπόν αυτή τη φορά να μην την απαντήσω;», ανέφερε ο Zimmer. «Θα σας πω λοιπόν ότι το αγαπημένο score που έχω γράψει είναι το Interstellar. Ή μάλλον δεν έχω γράψει ακόμα το αγαπημένο μου score. Οπότε ίσως αυτή είναι η καλύτερη απάντηση».

Ο Zimmer έχει υπογράψει κατά τη διάρκεια της καριέρας του περισσότερα από 100 soundtrack και film scores από τα early 1980s, όταν και ο ίδιος ξεκίνησε. Μεταξύ άλλων έχει γράψει τη μουσική ταινιών όπως Ο Βασιλιάς των Λιονταριών, Inception, Ο Σκοτεινός Ιππότης, Οι Πειρατές της Καραϊβικής, Δουνκέρκη, Blade Runner 2049  και Ο Μονομάχος.

Για το επόμενο διάστημα, οι σινεφίλ θαυμαστές του έχουν να περιμένουν τη μουσική του για τις ταινίες Dune: Part Two και Mufasa: The Lion King, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν το 2023 και 2024 αντίστοιχα.

Πηγή