Η Taylor Swift μιλά για αλλαγές στη μουσική βιομηχανία

Επέκρινε τον "ορισμό του τοξικού προνομιούχου αρσενικού"

Κείμενο: Platform news

Η Taylor Swift παρέλαβε το βραβείο του Billboard "Γυναίκα της Δεκαετίας" και στην ομιλία της, μίλησε για τον μεγιστάνα μάνατζερ καλλιτεχνών Scooter Braun. Στο πλαίσιο αυτής της ομιλίας, επιτέθηκε στους μουσικούς της βιομηχανίας που ανταποκρίνονται στον "ορισμό του τοξικού προνομιούχου αρσενικού".

View this post on Instagram

HEY THANKS BILLBOARD 🙏 it was a whole entire party chatting with @jasonlipshutz and @samidrasin killed it with these photos!! Thank you so much for this honor. 😸

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Η pop star αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες που επιθυμούν να μπουν  στη μουσική βιομηχανία και ανέφερε πώς μία αλλαγή "την έχει επηρεάσει προσωπικά".

"Αυτός είναι ο ανεξέλεγκτος κόσμος των πλούσιων  ιδιωτών που αγοράζουν τη μουσική μας σαν να είναι ακίνητη περιουσία, ή κάποιο app, ή σειρά υποδημάτων" είπε η Taylor. 

Τον Ιούνιο, η τραγουδίστρια κατηγόρησε τον Braun, ο οποίος απέκτησε τον μουσικό της κατάλογο από την πρώην δισκογραφική της εταιρεία, Big Machine.

H κατάσταση έγινε πιο τεταμένη όταν η Swift ομολόγησε ότι ο Braun την εμπόδιζε να ερμηνεύσει ορισμένα από τα τραγούδια της.
"Αυτό ακριβώς συνέβη σε μένα χωρίς την έγκρισή μου, τη διαβούλευση ή τη συγκατάθεσή μου. Μετά μου στέρησαν τη δυνατότητα να αγοράσω τη μουσική μου" ανέφερε.

Εγώ, πάντως, είμαι μαζί της! Εσύ; 

 

Πηγή: Allyou.gr/Βασιλεία Μαξακούλη