Spotify Awards την Άνοιξη


Το Spotify εισέρχεται στον χώρο των μουσικών βραβείων και ανακοινώνει την πρώτη τελετή απονομής που διοργανώνει μέσα στα δέκα χρόνια λειτουργίας του.

Τα πρώτα Spotify Awards θα γίνουν στις 5 Μαρτίου 2020 στο Μεξικό, την πόλη του streaming.

https://www.instagram.com/p/B5JQ_e9gyDN/

https://www.instagram.com/p/B5GL4guBZ0r/

Η πρωτεύουσα του Μεξικού έχει τους περισσότερους ακροατές στο Spotify διεθνώς, ξεπερνώντας ακόμα και τις μεγαλουπόλεις του πλανήτη, όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Παρίσι.

Το Spotify συνέβαλε στο να προαχθεί  το Μεξικό σε μία από τις πιο εξελιγμένες ψηφιακές αγορές μουσικής παγκοσμίως. Παράλληλα, αποτελεί πόλο έλξης για κορυφαίους αλλά και για ανερχόμενους καλλιτέχνες που θέλουν να έρθουν σε επαφή με το κοινό τους.

Ως νικητές των Spotify Awards θα  οριστούν εκείνοι που έχουν την προτίμηση του κοινού στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming. Οι αναπαραγωγές, τα μοτίβα και οι συνήθειες των χρηστών θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον προσδιορισμό των κατηγοριών της διοργάνωσης, στον καθορισμό των υποψηφίων και στην ανάδειξη των νικητών.

Σύμφωνα με το Spotify, τα πρώτα του μουσικά βραβεία θα βραβεύσουν καλλιτέχνες σε ένα ευρύ φάσμα ειδών, από hip-hop και rock μέχρι reggaton και cumbia.

https://www.instagram.com/p/B5OImERhWs2/

«Χάρη στο streaming και στο αληθινό μέγεθος κοινού του Μεξικού, οι χρήστες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή όπως ποτέ άλλοτε», αναφέρει η Mia Nygren, γενική διευθύντρια του Spotify στη Λατινική Αμερική.

Πηγή: Allyou.gr/Βασιλεία Μαξακούλη