Tο νέο επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου


Στις 12 Οκτώβρη, στο Ρέθυμνο της Κρήτης, ξεκίνησε το Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου ή SOCCA World Cup 2019. Για τη θέση του Παγκόσμιου πρωταθλητή 6x6, ανταγωνίζονται σαράντα χώρες παγκόσμιας εμβέλειας. Πρόκειται για μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή του ποδοσφαίρου της αλάνας. Μια τέτοια ατμόσφαιρα αποπνέει το music video του επίσημου τραγουδιού της διοργάνωσης SOCCA World Cup.

Δες το εδώ:

.be

Το αληθινό ποδόσφαιρο, το παιχνίδι της γειτονιάς, ο ενωτικός κρίκος στις ξεχασμένες πέτρες της αλάνας. Οι ONIRAMA αποτελούν μέρος αυτής της συγκίνησης και γιορτάζουν τη "FIESTA" τους μαζί με τον Djibril Cisse. Ο ίδιος φαίνεται να διατηρεί την παιδική του ταυτότητα παίζοντας στην αλάνα και με έναν απίθανο τρόπο, εμφανίζεται ως μέλος του τραγουδιού. Ντρίπλες, χαβαλές και κέφι δίνουν τον παλμό στα παιδιά που διψούν για μπάλα, με το ρυθμό να είναι άκρως ανεβαστικός. Το music video που φέρει την υπογραφή του Σταμάτη Λούκου είναι μια παραγωγή της Libero S&T.

Οι ONIRAMA και ο Djibril Cisse γιορτάζουν την παγκόσμια γιορτή του ποδοσφαίρου και κλέβουν την παράσταση στην τελετή έναρξης της διοργάνωσης. Ένα στάδιο καλυμμένο από 4.000 θεατές ανοίγει στην πλατεία της πόλης για το Μουντιάλ. 70 τηλεοπτικά κανάλια μεταδίδουν την διοργάνωση σε διεθνές επίπεδο. 10 μέρες αφιερωμένες στην Κρήτη και στην Ελλάδα. 

Συντελεστές παραγωγής:
Μουσική: Άλεξ Παπακωνσταντίνου
Στίχοι: Θοδωρής Μαραντίνης

Βρες το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:
https://onirama.lnk.to/Fiesta

Οι ΟNIRAMA, το πιο δυναμικό και καταξιωμένο ελληνικό συγκρότημα με τη μακροβιότερη μουσική παρουσία 20 χρόνων, το καλοκαίρι κυκλοφόρησε  το νέο του τραγούδι «Πού Ήσουν

Χτες» με περισσότερα από 4 εκατομμύριά views στο YouTube, το οποίο βρίσκεται στο νούμερο 15 στα ραδιοφωνικά airplays! Οι ONIRAMA με την ανεξάντλητη ενέργεια τους, τον μοναδικό front man Θοδωρή Μαραντίνη πάντα μας εντυπωσιάζουν με τα ξεχωριστά & ιδιαίτερα project τους και τις επιτυχημένες, πρωτότυπες συνεργασίες τους.

Το τραγούδι FIESTA κυκλοφορεί ψηφιακά από την MINOS EMI, a UNIVERSAL MUSIC COMPANY.