Ιδρυτικό μέλος των θρυλικών ΖΝ, μα και ράπερ με τη δική του πορεία από εκεί και πέρα, είναι σήμερα ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά στο κοινό «ονόματα» του εγχώριου χιπ χοπ.


Ιδρυτικό μέλος των θρυλικών ΖΝ, μα και ράπερ με τη δική του πορεία από εκεί και πέρα, είναι σήμερα ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά στο κοινό «ονόματα» του εγχώριου χιπ χοπ. Με αφορμή την επικείμενη συναυλία του στο Six d.o.g.s. (Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου), του ζητήσαμε να διαλέξει 10 στιγμές της σόλο καριέρας του που εκείνος ξεχωρίζει...

1) Το πρώτο σόλο βιντεοκλίπ μου, σε ηλικία 20 ετών, το 1999.

{youtube}fDQTdobNtlQ{/youtube}

2) Η εμπορικότερη των επιτυχιών μου.

{youtube}qXefO0RN0BQ{/youtube}

3) Το πρώτο επίσημο βιντεοκλίπ από τον διπλό δίσκο Ρίμα Για Χρήμα 2, το 2009.

{youtube}5hbZpqOJ4Ng{/youtube}

4) Ένα ακόμα βιντεοκλίπ από τον δίσκο Ρίμα Για Χρήμα 2. Άλλη μία από τις τρελές, φανταστικές ιστορίες μου. Η αφήγηση φανταστικών ιστοριών είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα.
 
{youtube}Bwr5L92zbes{/youtube}

5) Ένα κομμάτι-σταθμός στην πορεία μου, το οποίο αγαπήθηκε από το κοινό. Η ιστορία αυτή είναι επίσης φτιαχτή, μα από τις πραγματικές δεν απέχει πολύ.
 
{youtube}K494kfRqm7A{/youtube}

6) Παρόλο που είναι μία ακόμα ψεύτικη ιστορία, θεωρώ ότι ζούμε σε έναν κόσμο όπου άτομα υπεράνω υποψίας μπορούν και διακινούν ναρκωτικά.

{youtube}A_O8kDPgYTw{/youtube}

7) Μια παραγωγή του Kebzer. Η Ηχοκρατορία απέκτησε ακόμα ένα διαμάντι στη συλλογή της. Το κομμάτι είναι, πραγματικά, μια άλλη φάση.
 
{youtube}T6eLwuK39I0{/youtube}

8) Ένα κομμάτι που μιλάει για την εκμετάλλευση των ράπερ από το σύστημα.

{youtube}pxiEQfE1CM4{/youtube}

9) Μια λυρική αλήθεια, που δικαιολογεί κάθε εμπορική κίνηση ενός ράπερ.

{youtube}ztGBs6PRnt8{/youtube}

10) Στις μέρες μας, η εγκληματικότητα στην Αθήνα έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αυτή τη φορά, μαζί με τον Rack, μέσα σε ένα κομμάτι 3 λεπτών, δείξαμε την πραγματική εικόνα.

{youtube}nUmeIiOVc0w{/youtube}

 

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/articles/articles-greek/58550-taki-tsan-10