Μάθε πως, στο Platform


Μάθε πως, στο Platform

To CU ONSTAGE, ο θεσμός που σε ανεβάζει στη σκηνή παρέα με γνωστούς καλλιτέχνες, ξεκινάει το μουσικό του ταξίδι για 2η σεζόν και εξελίσσεται. Μπάντες και djs με ταλέντο έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο πρώτο live του CU ON STAGE που πραγματοποιηθεί στη σκηνή του Six D.Ο.G.S στις 7 Μαΐου.

 

Με το CU ONSTAGE κάθε νέο συγκρότημα, solo artist, DJ, έχει τη δυνατότητα, όχι απλά να ανέβει στη σκηνή, αλλά για πρώτη φορά να επιλέξει τους καλλιτέχνες που θα πλαισιώνουν το line up της συναυλίας του, ανάμεσα από γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Φέτος τα lives θα είναι θεματικά και κάθε ένα από τα 5 events που θα πραγματοποιηθούν θα αφορά κι ένα διαφορετικό είδος μουσικής: indie, electronic/house/trap, hip hop, alternative, καθώς επίσης για ακόμη μία χρονιά ένας μεγάλος τυχερός έχει την ευκαιρία να ανέβει στο CU ONSTAGE Reworks Edition.

 

Οι headliners που συμμετέχουν στο φετινό CU ONSTAGE είναι οι: Κανών, Ρόδες United, Caudia, Fundracar, Inconcistencies, Iratus, Leon of Athens, Nick Jojo, Potergeist, Runninsquad, The Jaguar Bombs, Young & Tay. Ενώοι DJs είναι οι: Ινώ Μέη, Chevy, Clubkid, DJ ALX, DJ Noiz, DJ The Boy, Jim Darkstar, Kissing Strangers, March & Hardpan, Music in Despair, SKVLL και Upsetter.

 

Η διαδικασία για να συμμετέχει κανείς στο διαγωνισμό είναι απλή. Οι ενδιαφερόμενοι μπαίνουν στο www.cuonstage.gr, έως τις 18/04/16 και υποβάλουν και το demo τους, διαλέγουν ανάμεσα από γνωστούς καλλιτέχνες headliner και dj για το after party και φτιάχνουν το δικό τους line-up. Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή με βάση τη σύνθεση του line up και την ποιότητα του demo. Οι 3 επικρατέστερες συμμετοχές κάθε γύρου θα ανεβαίνουν στο www.cuonstage.gr και το κοινό θα ψηφίζει τον τελικό νικητή που θα παίξει live στα stages του, του Ρομάντσο και του REWORKS Festival, ενός από τα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ μουσικής στη Θεσσαλονίκη.

 

Δείτε το video του περσινού CU ONSTAGE στο http://bit.ly/1ShPMcm και το video με τους φετινούς καλλιτέχνες στο http://bit.ly/1ShPP7Q

Περισσότερες πληροφορίες και υποβολή συμμετοχής στο www.cuonstage.gr