Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

 

 

 

Οι φετινοί νικητές του CUOnstage-Reworksedition, οι DryWet έκαναν τα όνειρό τους πραγματικότητα, αφού είχαν την ευκαιρία να  συμμετέχουν σε ένα από τα 10 καλύτερα φεστιβάλ μουσικής του κόσμου για το Σεπτέμβριο. Η  νίκη τους στο μουσικό διαγωνισμό του CU, τους εξασφάλισε μία θέση στο δυνατό lineup του Festival, ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα της ηλεκτρονικής και techno σκηνής.

Pixel

 

 

 

To Reworks Festival 2015 έγραψε για άλλη μια φορά ιστορία στα μουσικά και χορευτικά δρώμενα και το CU είχε για δεύτερη χρονιά το δικό του stage, το οποίο φιλοξένησε χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν το Σάββατο 19/09 στον Μύλο στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

Tο δίδυμο ηλεκτρονικής μουσικής από την Θεσσαλονίκη και νικητές του CU Onstage, DryWet αποτελείται από τους Γιώργο Χάντα και Νίκο Βλαγοΐδη, οι οποίοι ανέβηκαν στα decks του Reworks Warehouse CU Stage και το γέμισαν με techno ήχους, δυνατές μπότες και ρυθμικές γεμάτες μπασσογραμμές. Με τη μουσική τους άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό και έκαναν το πιο δυνατό warmup για κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς electro & techno σκηνής που μοιράστηκαν μαζί τους το stage όπως οι:  EllenAllien, Pan-Pot, Vaso & Maci και Viton.

 

 

 

Το CU έφερε στη Θεσσαλονίκη και το CUPopUpT-ShirtBike, την κινητή μηχανή μεταξοτυπίας του που τύπωνε και μοίραζε δωρεάν t-shirts Παρασκευή & Σάββατο, τα οποία έγιναν και πάλι ανάρπαστα.  Όσοι βρέθηκαν στο φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να δουν πώς γίνεται μια μεταξοτυπία, να διαλέξουν και να πάρουν ένα από τα τρία σχέδια που δημιουργήθηκαν ειδικά για το ReworksFestival.

 

 

CU POP UP TSHIRT BIKE @ REWORKS.jpg

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το CUOnstage στο www.cu-onstage.com