Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015- Περισσότεροι από 65.000 νέοι κατέκλυσαν το Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ για να γιορτάσουν 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας!


Από νωρίς υπήρχε κόσμος. Το έβλεπες σε όλη την διαδρομή προς το ΟΑΚΑ. Αγόρια και κορίτσια με καλοκαιρινή αμφίεση, μαμάδες με τα  μικρά τους παιδιά τους που βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν στον άπλετο χώρο τουΤείχος των Εθνών, και αρκετοί γονείς που ήρθαν προς το τέλος της εκδήλωσης για να «μαζέψουν» τα παιδιά τους.
Η εκδήλωση είχε ξεκινήσει από νωρίς στις 17:00. Υπήρχαν πολλά περίπτερα από την Amita Motion που έδιναν χυμούς, καθώς και αρκετοί εθελοντές που μάζευαν τα σκουπίδια και -το βασικότερο- ένα διάχυτο κέφι που μεγάλωνε όσο πέρναγε η ώρα.

 

AmitaMotion6.jpg

 

Δίχως σειρά, εμφανίστηκαν οι  Boys + Noise, ο Claydee, η Demy, οι ΜΕΛΙSSES και Playmen, ο Stan, ο Μύρωνας Στρατής με τον Ησαΐα Ματιάμπα, οι Stavento, ο Στέλιος Λεγάκης,  ο Αναστάσιος Ράμμος, ο Κωνσταντίνος Φρατζής και οι ACE 2 ACE μαζί με την Vassy.

 

AmitaMotion5.jpg


Παρόλα τα πάρα πολλά ονόματα, δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη καθυστέρηση και ο κάθε καλλιτέχνης ανέβαινε στην σκηνή για 2-3 τραγούδι , με αρκετά από αυτά να έχουν μαζί τους και χορευτές που έδιναν ένα έξτρα πόντους στο show τους. Σε κάποια στιγμή, ο παρουσιαστής και Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς ανακοίνωσε τα τελευταία δρομολόγια των ΜΜΜ, αλλά κανείς δεν φάνηκε να ανησυχεί καθώς όλοι περίμεναν το κλείσιμο της εκδήλωσης από τον Σάκη Ρουβά.

 

AmitaMotion4.jpg


Πριν από τον Σάκη Ρουβά, εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο στα decks.

AmitaMotion2.jpg

 

Γύρω στις 23:00, η ώρα που όλοι περίμεναν έφτασε. Ήταν η πρώτη του φορά που συμμετείχε στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας και για αυτό τον λόγο ερμήνευσε  τα 10 πιο θετικά τραγούδια της πορείας του, τα οποία είχε επιλέξει το κοινό, μέσα από ένα digital activation. Εμφανώς συγκινημένος ο Σάκης Ρουβάς έγραψε μετά στα social media : «10 χρόνια Θετική Ενέργεια! 10 χρόνια γεμάτα μουσική, χαμόγελα & αισιοδοξία! Χθες τα γιορτάσαμε με όλη μας τη δύναμη! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, το πάθος σας που δυναμώνει όλο και πιο πολύ, με απογειώνει και μας απογειώνει! Μια ζωή, μαζί! #AmitaMotion #PositiveEnergyDay #10years #Celebration»!
Για το τέλος πυροτεχνήματα, κονφετί και τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας έλαβαν τέλος. Και του χρόνου εκεί θα ήμαστε…

AmitaMotion1.jpg