Ο γνωστός μουσικός διαγωνισμός επιστέφει στην Αθήνα στις 19/12


 

Ο γνωστός μουσικός διαγωνισμός επιστέφει στην Αθήνα στις 19/12

 

O μουσικός διαγωνισμός CU OnStage, μετά από τη φοβερή βόλτα στη Θεσσαλονίκη και τη συμμετοχή στο Reworks Festival, επιστρέφει στην Αθήνα σ’ ένα ολοκαίνουριο χώρο. Νικητές του 4ου CU Onstage είναι οι Omniah, οι οποίοι με το δικό τους line up, θα παρασύρουν το κοινό σε ένα μοναδικό live σε 80’s και 90’s ρυθμούs, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, στο πολυαναμενόμενο club Kitty Cat, στο Σύνταγμα.  

 

Οι Omniah, είναι μια τετραμελής μπάντα με μουσικές επιρροές, τόσο από την post disco, όσο και από την λονδρέζικη pop σκηνή,  που διασκευάζουν με τον τρόπο τους, ελληνικά κομμάτια από όλα τα μήκη και πλάτη της ιστορίας, δίνοντας τους μία άλλη διάσταση. Αποφάσισαν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό του CU, επιλέγοντας τους Wedding Singers για headliners και τους Lilis Bros για το after-party. Με το demo και το line up τους κέρδισαν τους κριτές, συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους του κοινού και είναι έτοιμοι να χαρίσουν μία βραδιά γεμάτη διασκέδαση και χορό! 

 

Με πολύ 90’s και πολύ ντίσκο μουσική, αλλά και την υπόσχεση των Wedding Singers για μεγάλες δόσεις booty shaking, το 4ο CU Onstage αναμένεται να είναι το καλύτερο ζέσταμα πριν τις γιορτές! 

 

Tip: Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους, αλλά ειδικά οι συνδρομητές του CU θα μπορούν με κάθε μπύρα, να απολαμβάνουν άλλη μία εντελώς δωρεάν. 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το event στο: www.facebook.com/events/1044237245601670/

 

Όσοι παίζουν σε μπάντα ή είναι dj και  θέλουν να φτιάξουν το δικό τους line up και να συμμετέχουν στο διαγωνισμό για ένα  από τα επόμενα events, μπορούν να επισκεφτούν το  www.vodafonecu.gr/cu-onstage