Ο Bono εξομολογείται: «Ασφαλώς, υπάρχουν επιχειρηματίες ή πολιτικοί που, αφού τους έσφιγγα το χέρι, ένιωθα την ανάγκη να πάω να πλυθώ!»


 

Ο Bono εξομολογείται: «Ασφαλώς, υπάρχουν επιχειρηματίες ή πολιτικοί που, αφού τους έσφιγγα το χέρι, ένιωθα την ανάγκη να πάω να πλυθώ!»

 

Στο νέο, διπλό SONIK που μόλις κυκλοφόρησε...

 

«Ήδη ενοχλούσαμε τον κόσμο, ήδη διχάζαμε την κοινή γνώμη, ήδη ακούγαμε σχόλια όπως: “Δεν μπορώ να τους υποφέρω, θα τους καθάριζα αν μπορούσα”», λέει ανεμίζοντας το πιρούνι του. «Αυτή είναι η δουλειά της τέχνης, να διχάζει».

 

«Στον σημερινό κόσμο υπάρχει τόση φασαρία που για να την ξεπεράσουμε πρέπει να κάνουμε ακόμη περισσότερο θόρυβο εμείς».

 

«Το διαδίκτυο είναι λες και η ανθρωπότητα ανακάλυψε τη φωτιά. Πώς θα το αντιμετωπίσουμε; Είναι συναρπαστικό, είναι και ανησυχητικό. Μπορείς να πεις ότι σκατά θες εκεί μέσα».

 

«Αν μπορούσε κανείς ν’ αναλύσει τους τραγουδιστές και στιχουργούς του ροκ εντ ρολ, θα έμενε έκπληκτος από το πόσοι έχασαν τη μητέρα τους»

 

«Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω αυτή τη στιγμή, είναι ότι καταλαβαίνω τη διαλεκτική φύση των πραγμάτων. Όταν ήμουνα νεότερος, γνώριζα απόλυτα τη θέση μου πάνω στο κάθε τι» .

 

 

Στο νέο SONIK θα βρείτε επίσης:

ΦΑΚΕΛΟΣ SONIK: ΟΙ 60+3 ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ UNDERGROUND ΣΚΗΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δημήτρης Λιλής πήγε στο Παρίσι και συζήτησε με τον Redhotcar, μία από τις πιο κεντρικές φιγούρες της underground γαλλικής ηλεκτρονικής μουσικής, για το τι συμβαίνει σε Γαλλία και Ελλάδα...

 

ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΩΝ KINKS

«Πάντα έλεγαν ότι οι Kinks αποκλείεται να επιβιώσουν. Όμως βγήκαμε ζωντανοί από τα ανόητα ‘60s, τα άθλια ‘70s και τα μισητά ‘80s» – Ray Davies

 

THAT AWKWARD MOMENT (ή αλλιώς “Πως άλλαξες έτσι εσύ παιδάκι μου;!”)

Ποιά είναι τα μουσικά είδη που σας έρχονται πρώτα στο μυαλό από τη τελευταία δεκαετία, που πολώσανε περισσότερο από κάθε άλλο τη νεολαία της χώρας μας, αλλά και ανησύχησαν τους γονείς τους για όσο αυτά διαρκέσανε; Ποιά ήταν η αρχική τους έννοια και τι αντιπροσωπεύουν τώρα;

 

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ METALLICA, ΤΙ;

Η εξέλιξη του διαχρονικού ερωτήματος για το ταβάνι του σκληρού ήχου…

 

JUMPING FISH BY COSMOTE

5 χρόνια κλείνει ο μουσικός θεσμός και οι συντάκτες του SONIK αποτιμούν το έργο του, δίνοντας παράλληλα προτάσεις για ελληνικά μουσικά σχήματα μέσα από αυτό, που αξίζει να αναζητήσετε!

 

REWORKS FESTIVAL

Αποστολή στη Θεσσαλονίκη και ξενύχτι στο κορυφαίο φεστιβάλ!

 

ΟΙ ΚΟΡΕ ΥΔΡΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ

Ο Σπύρος Χυτήρης βρέθηκε εκεί, στον τόπο τους, σε δύο συναυλίες (στο κλείσιμο της αυλαίας και το πρώτο live της νέας αίρεσης). Ο δε Παντελής Δημητριάδης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οι Κόρε Ύδρο διαλύθηκαν.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΟΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΙΣ: ΟΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

Ο Χάρης Συμβουλίδης, αρχισυντάκτης του Avopolis.gr, αναλύει την εξέλιξή της, στα πλαίσια της σειράς SONIK-ΆΠΟΨΗ.

 

ΤΑ 10 ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ MERCURY MUSIC PRIZE

Αναλυτικά η γνώμη μας για τα 10 άλμπουμ που ξεχώρισε ο μουσικός θεσμός.

 

Επίσης:

* Συνέντευξη Film, οι Mechanimal γράφουν τα 10 άλμπουμ που τους στιγμάτισαν.

* Τα καλύτερα κομμάτια του μήνα και αναλυτική δισκοκριτική, με όλα τα νέα άλμπουμ, ανά είδος μουσικής.

Το νέο, διπλό SONIK (Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου) είναι και το τελευταίο της χρονιάς με νέα ύλη. Θα το βρείτε στα περίπτερα, με τιμή 5,90 ευρώ.

 

 

Sonik #97_exofilo (3).jpg