Οι Black Sabbath σχεδιάζουν το αποχαιρετιστήριο άλμπουμ τους


 

Οι Black Sabbath σχεδιάζουν το αποχαιρετιστήριο άλμπουμ τους

 

Μετά από έναν πολύ πετυχημένο περσινό δίσκο οι Black Sabbath έχουν κάθε λόγο να ανυπομονούν για την επόμενη δισκογραφική τους δουλειά. 

 

Όμως ο ίδιος ο Οzzy Osborne αποκάλυψε στο Metal Hammer πως το συγκρότημα δεν βλέπει μεν την ώρα για να ηχογραφήσει την νέα του δισκογραφική δουλειά σκοπεύει όμως να μας πει με αυτήν έναν οριστικό «αντίο» δε.

 

«Θα κάνουμε ακόμα έναν δίσκο και μια τελευταία περιοδεία. Παρόλο που δεν έχουμε αρχίσει να γράφουμε ακόμα τα τραγούδια έχουμε σκοπό να ξεκινήσουμε μόλις μπει το 2015».

 

Ο Ozzy όμως αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Tony Iommi λέγοντας πως πολλά εξαρτώνται και από αυτό: «Πολλά θα εξαρτηθούν και από την πορεία της υγείας του Τony ο οποίος πρέπει να κάνει τις θεραπείες του. Θα ξεκινήσουμε όμως κανονικά μόλις μπει η χρονιά. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα ηχογραφήσουμε στην Αγγλία ή στο Λος Άντζελες αλλά θα πάμε ακόμα και στο φεγγάρι αν χρειαστεί».

 

Την κυκλοφορία του νέου δίσκου θα ακολουθήσει μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία με την οποία το συγκρότημα σκοπεύει να αποχαιρετήσει το κοινό του.