Το μουσικό ταξίδι των νικητών του φετινού Red Bull Bedroom Jam ολοκληρώθηκε με τον πλέον ιδανικό τρόπο


 

Το μουσικό ταξίδι των νικητών του φετινού Red Bull Bedroom Jam ολοκληρώθηκε με τον πλέον ιδανικό τρόπο

 

Αυτό το πενθήμερο ταξίδι θα το θυμούνται για πολλά χρόνια οι Inconsistencies. Ο frontman και εμπνευστής του solo project, Ηλία Μπόγδανος παρέα με τους 4 φίλους του μουσικούς βρέθηκαν στα Red Bull Studios του Λονδίνου απολαμβάνοντας το έπαθλό τους ως νικητές του Red Bull Bedroom Jam και παράλληλα ζώντας την απόλυτη εμπειρία της μουσικής βιομηχανίας σε διεθνές επίπεδο. Ατελείωτες ώρες στο στούντιο, καθημερινές πρόβες αλλά και στιγμές γέλιου και παρεΐστικης ατμόσφαιρας συνέθεσαν το σκηνικό του δημιουργικού αναβρασμού των Inconsistencies που είχε ως αποτέλεσμα την ηχογράφηση 4 κομματιών.

Πιο συγκεκριμένα, το “Who am I”, το “23.8” αλλά και 2 ακόμη τραγούδια χωρίς τίτλο για την ώρα «ζωντάνεψαν» χάρη στη τεχνογνωσία και τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό των Red Bull Studios. «Ειλικρινά δεν μπορώ να περιγράψω μέσα σε μερικές γραμμές την εμπειρία, τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι η κάθε στιγμή θα μας μείνει αξέχαστη. Συναναστραφήκαμε και συνεργαστήκαμε με τρομερά άτομα, δουλέψαμε σε έναν απίστευτο χώρο, βολτάραμε, γελάσαμε και γεμίσαμε μπαταρίες και όρεξη για να κυνηγήσουμε πολλά περισσότερα πράγματα στο μέλλον» εξομολογήθηκε ο Ηλίας μόλις επέστρεψε στην Αθήνα. 

Μάλιστα αυτή η τετράδα των κομματιών μαζί με το τραγούδι που τους χάρισε την πρωτιά στο Red Bull Bedroom Jam, “Sailed Away”, θα αποτελέσουν το πρώτο EP των Inconsistencies. 

 

 

Δες το βίντεο από το ταξίδι των Incosistencies στο Λονδίνο κάνοντας κλικ εδώ.