Η Sharon Osbourne στέλνει ένα μήνυμα αγάπης στους U2


 

Η Sharon Osbourne στέλνει ένα μήνυμα αγάπης στους U2

 

Mπορεί τα Τραγούδια της Αθωότητας να έχουν συμπληρώσει μέχρι στιγμής 500 εκατομμύρια downloads από τους χρήστες του itunes - εντάξει, μερικά από αυτά κατέβηκαν κατά λάθος αλλά μην το κάνουμε και θέμα - όμως η «δύσκολη» Sharon Osbourne δεν εγκρίνει ούτε την συγκεκριμένη καλλιτεχνική κίνηση ούτε και την μουσική των U2 γενικότερα, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. 

 

 Η διάσημη μάνατζερ, σύζυγος του Οzzie και εδώ και μερικά χρόνια γνωστή τηλεπερσόνα, επιτέθηκε στο συγκρότημα λέγοντας τους ούτε λίγο ούτε πολύ πως δεν είναι πλέον τίποτα περισσότερο από στυγνοί επιχειρηματίες. 

 

«Δεν απορώ που μοιράζετε τζάμπα τη μουσική σας αφού κανείς δεν θέλει να την αγοράσει», έγραψε η Sharon στο Τwitter. Kαι λίγο αργότερα έπαθε ολοκληρωτική παράκρουση συνεχίζοντας: «Παιδιά, το τζάμπα πέθανε γι' αυτό πείτε μας τόσο παίρνετε. Και παρεμπιπτόντως είστε απλά μια χούφτα από μεσήλικες γκρούπις των πολιτικών».

 

 

Και επειδή αυτά προφανώς δεν ήταν αρκετά για να εκτονώσουν τα νεύρα της τους πέταξε και ένα «Fuck You» στο τέλος σε περίπτωση που δεν είχαν πιάσει μέχρι τώρα το νόημα.