Να πως!


 

Να πως!

 

Το iphone 6 και το iphone 6 plus ξεπουλάνε σε ολόκληρο τον κόσμο φτάνοντας το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, που δεν άντεξε και «έπεσε» πριν από μερικές ημέρες από τις πολλές παραγγελίες - κυριολεκτικά στα όρια του. 

 

Η μεγάλη επιτυχία της κυκλοφορίας των νέων μοντέλων σφραγίστηκε και από την αναπάντεχη κυκλοφορία του καινούργιου δίσκου των U2 "Songs of Innocence" το οποίο είναι διαθέσιμο για δωρεάν downloading στο itunes από τις 9 Σεπτεμβρίου. Παρά το χαρμόσυνο περιεχόμενο του πράγματος όμως υπήρξε ένα μικρό προβληματάκι. Και αυτό γιατί μερικοί πελάτες της Apple παραπονέθηκαν ότι ο δίσκος «κατέβηκε»... από μόνος του στα κινητά τους χωρίς οι ίδιοι να το έχουν επιλέξει. Θα ακούσεις U2 θες δε θες, δηλαδή.

 

Μετά από συσσωρευμένα παράπονα, λοιπόν, και επειδή προφανώς πρόκειται για τεχνικό σφάλμα που είναι δύσκολο να λυθεί, η εταιρία έχει πλέον τοποθετήσει κάτω από την εφαρμογή μία επιλογή με το οποία ο χρήστης θα μπορεί να απεγκαθηστήσει τον δίσκο από το τηλέφωνο του εάν το επιθυμεί. 

 

 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε itunes.com/soi-remove για να σβήσετε τα Τραγούδια της Αθωότητας από το κινητό σας τηλέφωνο.