Nέα «μαργαριτάρια» στα social media


 

Nέα «μαργαριτάρια» στα social media

 

Ειδικοί και μελετητές των social media σε ολόκληρο τον πλανήτη προσπαθούν από εχθές να ρίξουν φως στο μυστήριο: Πως τόλμησε να εμφανιστεί η φωτογραφία ενός ζευγαριού αντρών που αγκαλιάζονται στο κρεβάτι τους στο home page του Snoop Dogg στο Ιnstagram;

 

Όπως και να έγινε το... κακό πάντως με το που είδε ο διάσημος ράπερ την εν λόγω φωτογραφία κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό και την ανέβασε κατευθείαν και ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Ιnstagram και στο Twitter πακέτο με ένα αχαρακτήριστο σχόλιο στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ τους σκυλόβρισε. Φυσικά το σχόλιο μαζί με την φωτογραφία αποσύρθηκαν λίγα λεπτά αργότερα αλλά αρκετοί fans του είχαν προλάβει να το δουν και μάλλον δεν τους άρεσε και τόσο. 

 

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Snoop Dogg πετάει «μαργαριτάρια» σχετικά με το ζήτημα της ομοφοβίας. Πέρυσι το καλοκαίρι σε μια συνέντευξη του στην βρετανική Guardian είχε πει πως δεν υπάρχει θέση για ομοφυλόφιλους καλλιτέχνες στην hip hop μουσική και πως το ραπ είναι (περίπου) σαν το ποδόσφαιρο όπου θα ήταν περίεργο στα αποδυτήρια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα ένας παίχτης να γυρίσει ξαφνικά και να πει σε έναν άλλον πως τον γουστάρει. 

 

 

Λίγο παρακάτω πάντως πρόσθεσε πως ο ίδιος έχει αρκετούς gay φίλους και ότι δεν έχει πρόβλημα μαζί τους.  Φάνηκε...