Παίζουν swing και στήνουν κάθε φορά μια ξεχωριστή τζαζ γιορτή


Οι JazzMatazz, που συστάθηκαν στα τέλη του 2011, παίζουν swing και στήνουν κάθε φορά μια ξεχωριστή τζαζ γιορτή. Με τα καυστικά στιχάκια τους βγαλμένα από την κοινωνική πραγματικότητα, διακωμωδούν τα όσα συμβαίνουν γύρω μας παρασύροντάς μας σε ξέφρενο χορό και τραγούδι. Παρά το νεαρό της ηλικίας της μπάντας, έχουν πραγματοποιήσει σειρά από εμφανίσεις που τους έχουν καθιερώσει στο swing κοινό και όχι μόνο. Οι JazzMatazz έχουν παίξει στα πιο πολλά από τα στέκια της Αθήνας (αλλά και στην επαρχία), με μια ποικιλία στο χαρακτήρα των εμφανίσεών τους: από μεγάλα τζαζ clubs μέχρι μικρές σκηνές με εναλλακτική διάθεση, διεθνείς jazz χορευτικές συναντήσεις, μεγάλα φεστιβάλ κ.α ενώ μουσικές τους έχουν παιχτεί και στο θέατρο.

Οι συνεργασίες τους στα live είναι ευρείες, (από jazz σολίστες, κλασσικούς τραγουδιστές και σατυρικούς καλλιτέχνες, έως τις μεγαλύτερες χορευτικές ομάδες της Αθήνας), και θα γίνουν ακόμα περισσότερες…

Έχουν ήδη ολοκληρώσει το πρώτο τους άλμπουμ το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, ενώ το πρώτο τους βιντεοκλίπ μόλις κυκλοφόρησε.

Οι JazzMatazz την Παρασκευή 16 Μαΐου, στο Floral.

Στις 22:00 | Είσοδος 4€

{youtube}AvIXUGpUdHE{/youtube}