Σκοτεινοί, βρώμικοι, νευρωτικοί και συνάμα εθιστικοί, δημιουργούν το ιδανικό soundtrack για ένα εφιαλτικό μετα-αστικό τοπίο.


Μη χάσετε μεθαύριο (Παρασκευή 9 Μαΐου) τους A Victim of Society, που παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο τους άλμπουμ με τίτλο Distractions στο Ρομάντσο.

Pixel

 

Έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις τα τελευταία τρία σχεδόν χρόνια με τις εξαιρετικές πρώτες τους κυκλοφορίες και τις εκρηκτικές συναυλίες που τις συνόδευσαν, παρουσιάζουν την πρώτη ολοκληρωμένη τους δουλειά  με τίτλο Distractions που κυκλοφορεί από την Inner Ear.

 

Ο Βαγγέλης Μακρής και ο Φώτης Ντούσκας, τα δύο μέλη του γκρουπ, καταφέρνουν να χωρέσουν στη μουσική τους τις καλύτερες στιγμές από τα αγαπημένα τους rock ‘n roll συγκροτήματα, δημιουργώντας τελικά έναν τελείως προσωπικό ήχο. Σκοτεινό, βρώμικο, νευρωτικό και συνάμα εθιστικό, το Distractions  πατάει πάνω στις καλύτερες στιγμές της μουσικής του παρελθόντος, ακούγεται και είναι απολύτως φρέσκος και σημερινός ήχος. Κιθάρες που στοιχειώνουν, λούπες που παράγουν κύματα ρυθμικού θορύβου και συνοδεύουν τα ψυχωμένα φωνητικά, δημιουργούν το ιδανικό soundtrack για ένα εφιαλτικό μετα-αστικό τοπίο.  Ηχογραφημένο στο στούντιο Sonic Playground από τον Νίκο Τριανταφύλλου και με το mastering να έχει γίνει από τον Jamal Ruhe στο West West Side Music Studio στη Νέα Υόρκη, το Distractions' έχει όλα τα φόντα να αποτελέσει έναν δίσκο-σταθμό για την Ελληνική σύγχρονη δισκογραφία.

 

Το Distractions κυκλοφορεί σε βινύλιο με bonus cd και digital album από την Inner Ear.

 

www.facebook.com/avictimofsociety

www.inner-ear.gr