Στο πλαίσιο της βραδιάς θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του beatbox, o παγκόσμιος πρωταθλητής Skiller


GREEK BEATBOX CHAMPIONSHIP 2013!

Beatbox show:

SKILLER (BG)
WORD of MOUTH (GR)
HUMAN (GR)
Feat. Top 16 Greek Beatboxers
Judges: Skiller (BG), Bee Low (DE), Bitman (GR)
DJ set by Mode

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 19:00


Προπώληση + Ταμείο: 10€

http://www.viva.gr/tickets/music/greek-beatbox-championship-2013/ , στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots και στο τηλέφωνο 11876.

{youtube}-TJtaqgPfeI{/youtube}

Το beatboxgreece.com  και το six d.o.g.s παρουσιάζουν, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το επίσημο Greek Beatbox Championship, τον ετήσιο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου Έλληνα beatboxer και πρώτου, επίσημου Πρωταθλητή Ελλάδας 2013, στο gig space του six d.o.g.s.

Στο πλαίσιο της βραδιάς θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του beatbox, o παγκόσμιος πρωταθλητής Skiller, οι δικές μας καταξιωμένες beatbox ομάδες Word of  Mouth και Human, η διεθνής  beatbox προσωπικότητα Bee Low, του πασίγνωστου Beatbox Battle και η αφρόκρεμα της Ελληνικής beatbox σκηνής.

Οι κορυφαίοι 16 Έλληνες beatboxers θα αναμετρηθούν ένας εναντίον ενός μέχρι τελευταίας ανάσας, δείχνοντας τις δυνατότητες τους στους κριτές, που με την σειρά τους θα πρέπει να αναδείξουν τον καλύτερο της διοργάνωσης του 2013.

Η τέχνη του human beatbox, η αναπαραγωγή μουσικής με το ανθρώπινο στόμα, που έγινε παγκόσμιο trend διαμέσου διαδικτύου, με εκατομμύρια φίλους σε όλο τον πλανήτη επιτέλους και στη χώρα μας σε μια βραδιά αφιερωμένη στη δυναμική και τις δυνατότητες του ανθρώπινου στόματος και σώματος, παρουσιασμένη από τους κορυφαίους του είδους.

SKILLER (BG)
Headliner της βραδιάς είναι ο Βούλγαρος beatboxer Skiller, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Beatbox 2012, αδιαφιλονίκητα από τους κορυφαίους και πιο δημοφιλείς του είδους σε όλο τον πλανήτη. Εκπληκτικός performer πολλών ατομικών beatbox διακρίσεων με χρυσό βιογραφικό, μοναδικές ταχύτητες, στυλ και τεχνική, για πολλούς υπεύθυνος για την διάδοση του beatbox σε παγκόσμιο επίπεδο. Εμφανίζεται στην Αθήνα για πρώτη φορά.    

WORD OF MOUTH – Beatbox Team (GR)
Η πιο δραστήρια Ελληνική beatbox ομάδα που αποτελείται από τους Bitman και El Pap Chico, συμπληρώνουν έξι χρόνια ζωής με δυναμικό βιογραφικό και μάχιμο show με εμφανίσεις σε διεθνή beatbox festival σε Νέα Υόρκη, Σόφια, Βερολίνο. Μετράνε εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις με ετερόκλιτες συνεργασίες, τοποθετώντας το Ελληνικό beatbox στο Μέγαρο Μουσικής, το Ολυμπιακό Στάδιο Basketball, το Tedx Athens, το Google Hellas, το  MTV UK, κ.α. κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού και των μίντια.

HUMAN (GR)
Ολοκληρωμένο και έμπειρο beatbox group που συνδυάζει αρμονικά το beatboxing, το turntable vocalism με το τραγούδι, δημιουργώντας μουσικά κομμάτια μέσα από επιτυχημένους πειραματισμούς και αποτελείται από τους beatboxers Human Drummachine, Τσατσάρα, Pain και GNO, την υπέροχη τραγουδίστρια Nastazia Beikof και τον δεξιοτέχνη μαέστρο του βιολιού Valentino Beikof. Mε πάθος για τη μουσική και τη δημιουργία χρησιμοποιούν beatbox, didgeridoo, φωνητικά και ιδιόμορφά χαοτικά gadgets εξυψώνοντας τον ανθρώπινο πολυφωνισμό σε νέες διαστάσεις.Οι κριτές θα είναι οι εξής:

Skiller (BG)
Πρώτος κριτής    

Bee Low (GER)
Δεύτερος κριτής ο Γερμανός beatboxer -παρουσιαστής και δημιουργός- διοργανωτής του BEATBOX BATTLE, Παγκόσμιου διαγωνισμού και μεγαλύτερου φορέα beatbox διοργανώσεων σε όλο τον κόσμο. Πρωτοπόρος στο είδος του ανέδειξε το beatbox σε διεθνές trend τραβώντας την προσοχή μεγάλων χορηγών και marketing εταιρειών και κερδίζοντας την προσοχή και αποκλειστική συνεργασία του ΥouTube. Έρχεται για πρώτη φορά τη χώρα μας.

Bitman (GR)
Tρίτος κριτής ο έμπειρος Έλληνας beatboxer, μέλος των Word Of Mouth, μετρά τρείς διεθνής συμμετοχές σε διοργανώσεις Βeatbox Battle (Splash Fest 2008, Beatbox Battle 2009, Nescafe Beatbox Battle 2012). Καινοτόμος beatboxer από τα μέσα των 90’s έχει  εμφανιστεί συν τις άλλοις στο πλαίσιο του Ελληνικού Φεστιβάλ, του Μεγάρου Μουσικής, το American Beatbox Fest 2012 στη Νέα Υόρκη, το Tedx Athens, το Google Hellas, το MTV UK, κ.α. Τέλος έχει προλογίσει συναυλιακά καλλιτέχνες όπως: Busta Rymhes, Snoop Doogy Dog, Lords of the Underground κ.α. 

Όλοι οι κριτές θα παρουσιάσουν showcases ανάμεσα στα μάχες των 16 και των ημιτελικών. Την παρουσίαση της βραδιάς έχουν αναλάβει ο Medicin1 και ο beatboxer El Pap Chico δημιουργός του beatboxgreece.com.