Η απρόσμενη horror κινηματογραφική επιτυχία επιστρέφει και ο σκηνοθέτης της υπόσχεται να είναι «10 φορές καλύτερη» από το original!


To πρώτο trailer του Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 φαίνεται πως είναι εδώ και είναι γεμάτο cult ανατριχίλες, όμοιες της πρώτης ταινίας. Η απρόσμενη horror κινηματογραφική επιτυχία επιστρέφει και ο σκηνοθέτης της, Rhys Frake-Waterfield, υπόσχεται να είναι «10 φορές καλύτερη» από το original!

Τα trailer ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας από το IGN, ενώ στο cast της ταινίας θα δούμε τους Scott Chambers, Ryan Oliva, Tallulah Evans και Simon Callow.

Το sequel διαθέτει μεγαλύτερο budget σε σχέση με την αρχική ταινία χάρη στην εισπρακτική της επιτυχία, που άγγιξε τα 5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Ο Frake-Waterfield, είχε δουλέψει παλιότερα στις παραγωγές των Return of Krampus, και The Area 51 Incident, ενώ το σενάριο το υπογράφει ο ίδιος μαζί με τον Matt Leslie.

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη περίληψη της ταινίας: «Οι Winnie-the-Pooh, Piglet, Owl και Tigger βλέπουν τη ζωή και το σπίτι τους σε κίνδυνο μετά την αποκάλυψη της υπάρξής τους από τον Christopher Robin. Πλέον δε θέλουν να ζουν στις σκιές και η ομάδα αποφασίζει να πάει στην πόλη Ashdown, στο σπίτι του Christopher Robin, σκορπώντας θάνατο και χάος στο πέρασμά τους. Ο Winnie και οι φίλοι του θα δείξουν σε όλους πόσο θανατηφόροι είναι, αλλά και πόσο πιο δυνατοί και έξυπνοι από ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, έτσι ώστε να πάρουν εκδίκηση από τον Christopher Robin για πάντα».

Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας παρακάτω.