Sydney Sweeney, Dakota Johnson, Isabela Merced και Celeste O'Connor έρχονται στην πολυαναμενόμενη παραγωγή της Sony Pictures.


To Spider-Verse της Sony Pictures και της Marvel είναι πανέτοιμο να μεγαλώσει για ακόμα μια φορά, με το πρώτο trailer του Madame Web να είναι πλέον διαθέσιμο για να μας δώσει μια πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη ταινία. Σε αυτήν, θα δούμε το λαμπερό γυναικείο cast, με τις Sydney Sweeney, Dakota Johnson, Isabela Merced και Celeste O'Connor να κλέβουν την παράσταση.

Η Dakota Johnson υποδύεται την Cassandra Webb, η οποία ανακαλύπτει ότι διαθέτει τηλεπαθητικές ικανότητες, βλέποντας παράλληλα οράματα από το μέλλον, που σχετίζονται με τρεις άγνωστες για αυτήν κοπέλες. Η ίδια θα αναγκαστεί να τις βρει, λίγο πριν αυτές αποκτήσουν πανίσχυρες αραχνοικανότητες, βρισκόμενη σε μια περιπέτεια όπου θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει αποκαλύψεις που σχετίζονται με το παρελθόν της. 

Στον ρόλο των τριών αυτών γυναικών είναι οι Sydney Sweeney ως Julia Carpenter ή αλλιώς μιας εναλλακτικής της Spider-Woman, η Isabela Merced ως Anya Corazon (Spider-Girl των comics) και η Celeste O'Connor που επίσης θα ερμηνεύσει μια variant της Spider-Woman. Τον κακό της ταινίας υποδύεται ο Tahar Rahim, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Spider-Μan 2099 από το Across the Spider-Verse

Στο cast της ταινίας συμμετέχουν επίσης οι Adam Scott και Emma Roberts ως Ben Parker και Mary Jane Parker, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η SJ Clarkson (Jessica Jones, Defenders) σε σενάριο του Kerem Sanga

Ως προς την ημερομηνία πρεμιέρας, πριν από τις απεργίες στο Χόλιγουντ αναμενόταν για τον Φεβρουάριο του 2024. Για την ώρα ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται αυτή η ημερομηνία, οπότε αναμένουμε.