Η μεγάλη επιστροφή του Monk είναι γεγονός!


Tη δική του ταινία αποκτά ο αγαπημένος τηλεοπτικός ντετέκτιβ των zeros, ο ντετέκτιβ Monk, η οποία και αποτελεί μια παραγωγή του Peacock. Τιτλοφορούμενη  Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie, ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου και το δίκτυο έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της παραγωγής.

Ο Tony Shalhoub επιστρέφει στον ρόλο του εκκεντρικού και υποχόνδριου ντετέκτιβ στον οποίο αγαπήθηκε, σε μια ταινία διάρκειας 90 λεπτών. Σε αυτή θα κληθεί να λύσει μια τελευταία και πολύ προσωπική υπόθεση, σχετιζόμενη με την αγαπημένη του θετή κόρη, Molly, που είναι πλέον δημοσιογράφος και ετοιμάζεται για τον γάμο της.

Στην ταινία θα δούμε τους original συμπρωταγωνιστές του Monk, Ted Levine, Traylor Howard, Jason Gray-Stanford, Melora Hardin και Hector Elizondo, ενώ η Caitlin McGee θα αναλάβει τον ρόλο της Molly Evans και ο James Purefoy αυτόν του Rick Eden.

Το project έρχεται από την original ομάδα που δημιούργησε τη σειρά, με executive producer και σεναριογράφο τον Andy Breckman, executive producer τον David Hoberman και executive producer και σκηνοθέτη τον Randy Zisk.

Το Monk παίχτηκε στην αμερικανική τηλεόραση για οκτώ σεζόν, από το 2002 μέχρι το 2009. Η σειρά απέσπασε οκτώ βραβεία Emmy, με τον Shalhoub να κερδίζει τρία από αυτά στην κατηγορία Outstanding Lead Actor in a Comedy Series. Το 2020, το cast επανενώθηκε για μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο Mr. Monk Shelters in Place. Σε αυτήν, κάθε ένα από τα μέλη του έδειξε πώς ο χαρακτήρας που ερμήνευε στη σειρά περνούσε τις μέρες της πανδημίας.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie.