Και τα δημοφιλή στούντιο της Α24 βρίσκονται πίσω από τη λαμπερή παραγωγή.


Σειρά βασισμένη στα απομνημονεύματά της φαίνεται πως αποκτά η Paris Hilton, με τα δημοφιλή στούντιο της Α24 να βρίσκονται πίσω από τη λαμπερή παραγωγή.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι ότι η ίδια η Hilton θα είναι executive producer της τηλεοπτικής διασκευής. Elle και Dakota Fanning θα έχουν επίσης ρόλους παραγωγού μέσω της εταιρείας τους, Lewellen Pictures, ενώ το ίδιο θα κάνουν και οι Brittany Kahan Ward και David Bernad.

Η Hilton κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά της με τίτλο Paris: The Memoir τον περασμένο Μάρτιο και σε αυτά εξερευνά την «πραγματική Paris», αναφερόμενη στη δύσκολη παιδική της ηλικία και ξεφεύγοντας από το bimbo προφίλ μέσα από το οποίο κυριάρχησε ως μιντιακή περσόνα τις τελευταίες δεκαετίες.

Με το Simple Life να έχει τελειώσει εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια, η Hilton έχει πλέον επανεφεύρει τον εαυτό της, διατηρώντας ένα διαφορετικό δημόσιο προφίλ και αφήνοντας πίσω τις wild καταστάσεις στις οποίες την είχαμε γνωρίσει στη μετεφηβεία της. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι δεν διατηρεί μέσα της το θρυλικό party girl για το οποίο αγαπήθηκε από το κοινό των reality shows της. Η ίδια απέρριψε τη περασμένη χρονιά να εμφανιστεί σε εκδήλωση του Προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden, επιλέγοντας να εμφανιστεί ως DJ στον γάμο της φίλης της, Britney Spears. Η ίδια πρόσφατα έδωσε επίσης την άδειά της στην Kim Petras για μια νέα version του hit της από το 2006, Stars Are Blind”.