Η iconic teen movie της Tina Fey είναι πλέον διαθέσιμη σε 23 μέρη για να τη γνωρίσει και η Gen Z.


Το official TikTok account της απέκτησε η θρυλική teen movie της Tina Fey και της Paramount, Mean Girls, η οποία έγινε μάλιστα διαθέσιμη στο κοινό δωρεάν, ανεβασμένη σε 23 μέρη. Πρόκειται με άλλα λόγια για την πρώτη ταινία στα χρονικά που ανεβαίνει στην πληρότητά της στο TikTok και γίνεται διαθέσιμη για να τη γνωρίσει και η Gen Z, έχοντας γίνει χωρίς αμφιβολία μια από τις αγαπημένες ταινίες των millennials.

Στο bio του official Mean Girls TikTok account αναφέρεται η φράση, “Get in loser, we’re going shopping”, που όσοι και όσες έχουν δει την ταινία καταλαβαίνουν αμέσως την αναφορά.

Σε σκηνοθεσία του Mark Waters και σενάριο της Tina Fey, στην teen κωμωδία βλέπουμε τις Lindsay Lohan, Rachel McAdams και Amanda Seyfried στους ρόλους που τις έκαναν διάσημες παγκοσμίως, με το Mean Girls να θεωρείται ναυαρχίδα του genre μέχρι και σήμερα, έχοντας γεράσει πολύ καλύτερα από άλλες αντίστοιχες ταινίες.

Η ταινία έγινε διαθέσιμη στο TikTok στις 3 Οκτωβρίου, ανήμερα της Mean Girls Day, ημέρας εορτασμού που προκύπτει από χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας.