Επιστροφή στο Westeros μετά από το λανσάρισμα της υπηρεσίας Max που θα αντικαταστήσει το HBO Max


Πραγματοποιήθηκε χθες το πολυαναμενόμενο event της Warner Bros. Discovery στο οποίο και ανακοινώθηκε επίσημα το λανσάρισμα της υπηρεσίας Max που θα αντικαταστήσει το HBO Max. Σε αυτό έγινε μεταξύ ΠΟΛΛΩΝ άλλων γνωστή η έλευση μια νέας σειράς από το σύμπαν του Game of Thrones.

Έτσι, μετά το House of the Dragon, οι θαυμαστές του George R.R. Martin θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, που έλαβε το πράσινο φως από το Max για να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη. Όπως και το HotD, αυτό μας μεταφέρει δεκάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του A Song of Ice and Fire.

Η νέα prequel σειρά του Game of Thrones, που θα διηγηθεί στις ιστορίες του ιππότη Sir Duncan the Tall και του μικροκαμωμένου ακόλουθού του, ονόματι Egg. Η σειρά θα βασίζεται στα spinoff μυθιστορήματα του George R.R. Martin των Dunk & Egg, ενώ executive producer και σεναριογράφος θα είναι ο ίδιος με την Ira Parker. Εxecutive producers θα είναι επίσης οι Ryan Condal (συνδημιουργός House of the Dragon) και Vince Gerardis.

Η επίσημη περιγραφή της σειράς αυτής αναφέρει: «Έναν αιώνα πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, δύο απίθανοι ήρωες περιπλανιόντουσαν στο Westeros... ένας νεαρός, αφελής αλλά θαρραλέος ιππότης, ο Sir Duncan ο Ψηλός, και ο μικροκαμωμένος ακόλουθος του, ο Egg. Σε μια εποχή που η γενιά των Targaryen κατέχει ακόμα τον Σιδερένιο Θρόνο και η μνήμη του τελευταίου δράκου δεν έχει ακόμα χαθεί από τη μνήμη των ζωντανών, σπουδαία πεπρωμένα, ισχυροί εχθροί και επικίνδυνα κατορθώματα περιμένουν αυτούς τους ασυνήθιστους και ασύγκριτους φίλους».

Δείτε το σχετικό teaser της ανακοίνωσης:

Το prequel του Game of Thrones είναι ένα από τα πολλά spinoff που φημολογούνται εδώ και καιρό, ενώ πρόσφατα ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του House of the Dragon. Στα σκαριά λέγεται ότι υπάρχει και μια spinoff σειρά με τον Jon Snow που θα είναι sequel στα γεγονότα του Game of Thrones.