Πριν καν αυτή προβληθεί στο Mega, η σειρά αποτελεί την πρώτη ελληνική παραγωγή που συμμετέχει στο διεθνές φεστιβάλ


Πριν καν αυτή προβληθεί στο Mega, η πολυαναμενόμενη σειρά του Βασίλη Κεκάτου, Milky Way, ξεκινά το διεθνές ταξίδι της, καθώς θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Series Mania.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Λιλ της Γαλλίας, από τις 17 ως τις 24 Μαρτίου του 2023 και αποτελεί μια πολύ σημαντική διάκριση για τις εγχώριες τηλεοπτικές παραγωγές.

Το Milky Way σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Βασίλη Κεκάτου, είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή που παρουσιάζεται ποτέ στο Φεστιβάλ Series Mania, και μάλιστα στο Επίσημο Διαγωνιστικό τμήμα αυτού, όπου και επιλέγονται μόλις 8 σειρές από ολόκληρο τον κόσμο. Το Series Mania αποτελεί τη σημαντικότερη διοργάνωση αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στις σπουδαιότερες τηλεοπτικές σειρές παγκοσμίως, προσφέροντάς τους αποκλειστική πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη.

Στο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ έχουν ξεκινήσει παλαιότερα τη σταδιοδρομία τους σειρές των μεγαλύτερων τηλεοπτικών δικτύων όπως το Netflix, το HBO Max, το Disney+, το BBC και το Channel 4. Tο Milky Way αναμένεται να διαγωνιστεί απέναντι σε γιγαντιαίες παραγωγές όπως το The Power της Amazon με πρωταγωνίστρια την Toni Collete, το The Fortress της Viaplay Original, την συμπαραγωγή των Apple TV+, Hulu Japan και France TV με τίτλο Les Gouttes De Dieu, και το Mentiras Pasajeras της Paramount+ σε παραγωγή των αδελφών Almodóvar.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr