Τέσσερα χρόνια μετά το original Black Panther, η συνέχεια του αγαπημένου franchise βρίσκεται προ των πυλών


Τέσσερα χρόνια μετά το original Black Panther, η πολυαναμενόμενη συνέχεια του αγαπημένου franchise βρίσκεται προ των πυλών και το τρέιλερ της ταινίας Wakanda Forever είναι επιτέλους διαθέσιμο.

Έχοντας ήδη δημοσιοποιήσει ένα teaser της ταινίας στο San Diego Comic-Con το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Marvel κυκλοφόρησε και επίσημα το τρέιλερ της συνέχειας της ιστορίας, με αυτήν να αναμένεται να κυκλοφορήσει στη μεγάλη οθόνη στις 11 Νοεμβρίου. Σε αυτό, οι θαυμαστές του franchise έχουν την ευκαιρία να ρίξουν μια καλύτερη ματιά στο cast, με τους χαρακτήρες που επιστρέφουν στο Wakanda Forever να είναι οι Shuri (Letitia Wright), Ramonda (Angela Bassett), Nakia (Lupita Nyong’o), Okoye (Danai Gurira) και Ayo (Florence Kasumba). Όλοι τους φαίνεται να θρηνούν την απώλεια του T’Challa (δηλαδή του εκλιπόντα και στην πραγματική ζωή, Chadwick Boseman), όμως ο θάνατος του βασιλιά τους και σωτήρα Black Panther τους φέρνει αντιμέτωπους με ακόμη περισσότερες απειλές. Πιο συγκεκριμένα, την χαμένη πόλη του Talocan (το όνομά της έχει αλλαχθεί από το Atlantis στο original comic, ώστε να αποφευχθεί η σύγχυση με το Aquaman) και όσους βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας σε αυτήν. 

Άρχοντας της πόλης είναι ο Namor (Tenoch Huerta), ενώ στο πλευρό του βρίσκεται ο φτερωτός πολεμιστής Attuma (Alex Livinalli). Ευτυχώς όμως, οι Wakandans έχουν επίσης στο πλευρό τους την Ironheart (Dominique Thorne), αλλά και έναν ολοκαίνουριο Black Panther, που κάτι μας λέει πως είναι γένους θηλυκού!

Δείτε το τρέιλερ του Black Panther: Wakanda Forever πιο κάτω, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου.

Με 161 λεπτά run time, η ταινία Black Panther: Wakanda Forever αποτελεί τη μεγαλύτερη παραγωγή του Marvel Cinematic Universe μετά το Avengers: Endgame.

Πριν από την κυκλοφορία του Wakanda Forever, η Marvel έδωσε επίσης στη δημοσιότητα ένα “prologue EP” σε παραγωγή του συνθέτη Ludwig Göransson. Αυτό περιλαμβάνει μια διασκευή στο κλασικό κομμάτι του Bob Marley και των Wailers, “No Woman No Cry”, από τον Νιγηριανό καλλιτέχνη Tems, όπως και ένα κομμάτι του Μεξικανού rapper, Santa Fe Klan.