Φαίνεται ότι όλα τα εκατομμύρια που έχει διαθέσει το ΗΒΟ στην παραγωγή δεν ήταν επαρκή ώστε να αποφευχθούν λάθη στο CGI!


Το τρίτο επεισόδιο του House of the Dragon έκανε πρεμιέρα στην Αμερική το βράδυ της Κυριακής, ενώ λίγες ώρες αργότερα ήταν διαθέσιμο και μέσα από το Vodafone TV στην Ελλάδα. Και μπορεί να ήταν πολλές οι εξελίξεις του νέου επεισοδίου, όμως αυτό που έμεινε σε πολλούς από τους θεατές του δεν ήταν άλλο από ένα λάθος στο μοντάζ, που θύμισε την αντίστοιχη γκάφα με τον καφέ από τα Starbucks στον τελευταίο κύκλο του Game of Thrones!

Η prequel σειρά, η οποία και περιγράφει τι συνέβαινε στο Westeros 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, μετατρέπεται όπως ήταν αναμενόμενο σε ένα από τα μεγαλύτερα trend στο Twitter κάθε φορά που προβάλλεται ένα νέο επεισόδιό της. Έτσι, οι θαυμαστές της σειράς φαίνεται πως με το που εντόπισαν το σφάλμα στο μοντάζ του τελευταίου επεισοδίου της, το σχολίασαν φυσικά στα κοινωνικά μέσα, δημιουργώντας ένα ντροπιαστικό μάλλον viral για τους υπεύθυνους αυτής.

Το τρίτο επεισόδιο του House of the Dragon σχολιάστηκε για το πράσινο «γάντι» που διακρίνεται κατά τη διάρκεια μίας σκηνής. Αυτό το φορά ο King Viserys και φυσικά προοριζόταν να κοπεί στο μοντάζ, εξαιτίας της ασθένειας από την οποία πάσχει ο χαρακτήρας. Ωστόσο, φαίνεται πως ξέφυγε από τους τεχνικούς που ασχολούνται με το CGI.

Η πρώτη σεζόν της prequel σειράς θα αποτελείται από 10 επεισόδια και γυρνά το κοινό 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς που απολαύσαμε στους επτά κύκλους του Game of Thrones και συγκεκριμένα, στον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen. Ας ελπίσουμε αντίστοιχα σφάλματα με αυτό του τελευταίου επεισοδίου να αποφευχθούν στη συνέχεια, με τα μόνο σχετικά viral να αφορούν στην πλοκή της σειράς όπως και στις ανατροπές της.