Πότε θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της πρώτης σεζόν της σειράς και πόσα επεισόδια θα μετρά αυτή;


Το prequel του Game of Thrones, House of the Dragon, παρουσίασε επιτέλους το ΗΒΟ μέσα από το πρώτο teaser της σειράς. Η πρώτη σεζόν του, που θα μετρά 10 επεισόδια, αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της την Κυριακή 21 Αυγούστου στο ΗΒΟ, ενώ θα είναι διαθέσιμη και στο HBO Max.

Εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα του George R.R., Fire & Blood, του 2018, η σειρά-prequel θα αφηγείται την ιστορία του House Targaryen, συμπεριλαμβανομένου του εμφύλιου πολέμου μεταξύ Rhaenyra και Aegon Targaryen για την εξουσία πάνω στα Επτά Βασίλεια. Ο πόλεμος αυτός πραγματοποιείται στα βιβλία της σειράς 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα που παρακολουθούμε στο Game of Thrones.

Στο House of the Dragon πρωταγωνιστού οι Matt Smith (Daemon Targaryen), Emma D’Arcy (Rhaenyra), Olivia Cooke (Alicent Hightower), Paddy Considine (Viserys Tagaryen), Eve Best (Rhaenys Targaryen), Rhys Ifans (Otto Hightower), Steve Toussaint (Corlys Velaryon), Sonoya Mizuno (Mysaria), Tom Glynn-Carner (Aegon Targaryen), Jefferson Hall (Tyland Lannister) και πολλοί ακόμα.

Το House of the Dragon αποτελεί το πρώτο από τα πολλά Game of Thrones spin-offs που αναμένεται να προβληθούν το επόμενο διάστημα. Μερικά από αυτά είναι τα The Sea of Snake, για τον Lord Corlys Velaryon, 10,000 Ships, για την Πριγκίπισσα Nymeria, A Knight of the Seven Kingdoms, βασισμένο στα βιβλία του Martin, Tales of Dunk and Egg, αλλά και η δραματική animated σειρά με τίτλο The Golden Empire.

Δείτε εδώ το teaser: