Η εταιρία κόμικ DC μόλις ανακοίνωσε μια νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον γιο του Clark Kent, Jonathan


Μία νέα εποχή ξεκινά για τον κόσμο των κόμικ και της ποπ κουλτούρας, μιας που η DC ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή ενός εκ των πιο δημοφιλών super ηρώων όλων των εποχών, του Superman.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, πρωταγωνιστής του νέου κόμικ της εταιρίας θα είναι ο γιος του Clark Kent και της Lois Lane, Jonathan, οποίος στη σειρά είναι μόλις 17 ετών και έχει κληρονομήσει, τι άλλο, τις υπερφυσικές δυνάμεις του πατέρα του!

Το κόμικ, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου, θα φέρει τον τίτλο Superman: Son of Kal-El #5 και, σύμφωνα με την ανακοίνωση της DC, ο κληρονόμος του Superman πρόκειται να είναι αμφιφυλόφιλος.

Σύμφωνα με την πλοκή της επικείμενης έκδοσης, ο Jonathan πρόκειται να ξεκινήσει μια ρομαντική σχέση με τον καλύτερό του φίλο και δημοσιογράφο, Jay Nakamura.

Για την DC ο νέος bisexual ήρωας αποτελεί μία «τολμηρή νέα κατεύθυνση», η οποία θα αποτελέσει αναμφίβολα γροθιά απέναντι στα ομοφοβικά κατάλοιπα και τις διακρίσεις της κοινωνίας μας. Η απόφαση για την κυκλοφορία του νέου Superman πάρθηκε τον περασμένο Ιούλιο, και τα επεισόδιά του αναμένεται να διαφέρουν κατά πολύ από την παραδοσιακή πλοκή στις προηγούμενες εκδόσεις σχετικά με τον ήρωα, μιας που αυτή τη φορά στο επίκεντρο φαίνεται πως θα βρίσκονται ζητήματα όπως η κλιματική αλλαγή, το μεταναστευτικό, αλλά και η ανεξέλεγκτη οπλοκατοχή της αμερικανικής κοινωνίας.

«Ακριβώς όπως ο πατέρας του, έτσι κι αυτός ερωτεύεται έναν δημοσιογράφο» αναφέρει η ανακοίνωση της DC σχετικά με την έκδοση.

Στο ρόλο του κειμενογράφου του νέου Superman θα βρίσκεται ο Tom Taylor, ενώ τα σκίτσα έχει επιμεληθεί ο John Timms.

Εμείς περιμένουμε την νέα αυτή έκδοση με αγωνία!

https://www.instagram.com/p/CU6VUQCsByR/?utm_source=ig_web_copy_link