Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Μεγάλη προσφορά 2 + 1 από τις εκδόσεις Μεταίχμιο


Μεγάλη προσφορά 2 + 1 από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου
Για εκπαιδευτικούς και γονείς

Χρειάζεσαι ένα βοήθημα για τη Γλώσσα; Μάλλον και για τα Μαθηματικά; Μήπως και για την Ιστορία ή τη Φυσική; Σου φαίνονται πολλά; Μην ανησυχείς!

Αγόρασε δύο εκπαιδευτικά βοηθήματα των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και πάρε άλλο ένα που εσύ θα επιλέξεις!

Η προσφορά ισχύει πανελλαδικά για κάθε αναγνώστη που θα στείλει στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. φωτογραφία της απόδειξης αγοράς των βοηθημάτων του καθώς και φωτογραφία των δύο βοηθημάτων μαζί με τον τίτλο που επέλεξε ως δώρο.

Τα δώρα των αναγνωστών θα δοθούν αποκλειστικά από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με δωρεάν αποστολή στη διεύθυνση του αναγνώστη.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους εκπαιδευτικούς τίτλους Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου που εμφανίζονται στους νέους εκπαιδευτικούς μας καταλόγους:


1. Νηπιαγωγείο & Δημοτικό
2. Γυμνάσιο
3. Λύκειο

 

Η προσφορά ισχύει από τις 14 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2015 στα βιβλιοπωλεία όλης της Ελλάδας. Το δώρο αντιστοιχεί σε αγορά δύο βοηθημάτων.