Κάθε βδομάδα το Youth Platform σας προσφέρει βιβλία. Συνεχίζουμε με το "Νεκροταφεία Καραβιών"


Το Youth Platform σας προσφέρει, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο, δύο(2)βιβλία του "Νεκροταφεία Καραβιών" 
 
Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μια συναρπαστική περιπέτεια που ξετυλίγεται σ’ ένα μελλοντικό κόσμο, όπου το πετρέλαιο σπανίζει και η αφοσίωση
σπανίζει ακόμα περισσότερο…


Στην ακτή έξω από τον Κόλπο της Ορλεάνης καθισμένα και παροπλισμένα δεξαμενόπλοια τεμαχίζονται στα διαλυτήρια της παραλίας. Τσούρμα ολόκληρα από παιδιά, γυναίκες και άντρες δουλεύουν σαν τα μυρμήγκια πάνω στα ναυάγια, ξεκολλώντας χαλκοσύρματα, ατσάλι, ό,τι μπορούν… Ο Νέιλερ δουλεύει χωμένος στα σωθικά των τάνκερ, μέρα με τη μέρα, παίζοντας τη ζωή του κορόνα-γράμματα μέσα στους στενούς αγωγούς και πασχίζοντας για τον καθημερινό στόχο του τσούρμου του και για την επιβίωση. Ώσπου ξαφνικά, ύστερα από έναν δυνατό τυφώνα, βρίσκει ένα πολυτελέστατο κλίπερ μισοβουλιαγμένο στα βράχια στην άκρη της παραλίας κι έρχεται αντιμέτωπος με την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του: να γδύσει το ναυάγιο μαζεύοντας ό,τι μπορεί ή να σώσει το μόνο άτομο που έχει μείνει ζωντανό στο καράβι: μια όμορφη, πλούσια κοπέλα, που θα μπορούσε να είναι το εισιτήριό του για μια καλύτερη ζωή…

Σ’ αυτό το δυνατό, συναρπαστικό μυθιστόρημα ο βραβευμένος συγγραφέας Π. Μπατσιγκαλούπι σκηνοθετεί μια
συγκλονιστική, γρήγορη περιπέτεια, με φόντο ένα σκληρό, αβέβαιο μέλλον. Το μήνυμα του βιβλίου δεν επισκιάζει ούτε στιγμή τη μαεστρία της αφήγησης, που αγγίζει με άνεση την κοσμοπλασία.


Δηλώστε συμμετοχή!

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε share το άρθρο στο Facebook, κάντε εγγραφή στο site, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα στο http://metaixmio-young.gr/index.php/component/users/?view=registration , στείλτε μας email με θέμα "Διαγωνισμός βιβλίου Μεταίχμιο "καθώς και τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 05/02 στις 16.00 και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.
Καλή επιτυχία!!

Σημείωση : Οι κάτοικοι Αττικής  μπορούν να περάσουν να παραλάβουν το αντίτυπό τους από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118), καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο έως τις 3 το μεσημέρι.

Οι νικητές που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να περάσουν να παραλάβουν το αντίτυπό τους από το ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81), καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο έως τις 3 το μεσημέρι  

 

nekr_kar.jpg