ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ young -Το ολοκαίνουργιο site των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για τους νέους!


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας παρουσιάζουν το ολοκαίνουργιο site τους www.metaixmio-young.gr, όπου οι νεαροί αναγνώστες θα βρουν πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες και πλούσιο υλικό για ό,τι αφορά τη νεανική λογοτεχνία.

Αν λοιπόν είστε ή αισθάνεστε νέοι και θέλετε να διαλέξετε το επόμενο βιβλίο που θα διαβάσετε, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το www.metaixmio-young.gr και να διατρέξετε τις σελίδες του. Βρείτε την περίληψη κάθε βιβλίου, δημοσιευμένες κριτικές αλλά και σχόλια άλλων αναγνωστών, διαβάστε τις πρώτες σελίδες του για να πάρετε μια ιδέα και αποφασίστε!


Αν, πάλι, διαβάσατε κάποιο μυθιστόρημά μας που απευθύνεται σε νέους και ενθουσιαστήκατε, μάθετε περισσότερα για τον συγγραφέα του, δείτε ενδιαφέροντα βίντεο με συνεντεύξεις αλλά και book trailer, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της σειράς και μάθετε πότε κυκλοφορεί το επόμενο βιβλίο. Μην διστάσετε να γράψετε και τα δικά σας σχόλια! Αυτά περιμένουμε για να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που θα επικοινωνεί συχνά.


Και δεν είναι μόνο αυτά! Από το metaixmio-young θα ενημερώνεστε για εκδηλώσεις σχετικές με τα βιβλία και όχι μόνο, και θα μπορέσετε να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς για να κερδίσετε πλούσια δώρα!


Περιηγηθείτε στο site, κάντε την εγγραφή σας ΤΩΡΑ, στείλτε μας τις σκέψεις και τα σχόλιά σας και κερδίστε ΒΙΒΛΙΑ! Όσοι από εσάς κάνουν την εγγραφή τους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2015 θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα νεανικό βιβλίο της επιλογής τους. Βιαστείτε! Μπορεί να είστε εσείς ένας από τους πενήντα τυχερούς που θα κερδίσουν το αγαπημένο τους βιβλίο. Διαβάστε ΕΔΩ τους όρους συμμετοχής.

Πάρτε ανάσα και κάντε βουτιά στον απρόβλεπτο και συναρπαστικό κόσμο της νεανικής λογοτεχνίας!