Κάθε βδομάδα το Youth Platform σας προσφέρει βιβλία. Συνεχίζουμε με το "Radiohead-Πρωτοπόροι & πειραματιστές"


Το platform.gr σας προσφέρει τρία (3) βιβλία του "Radiohead-Πρωτοπόροι & πειραματιστές"


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Κανένα άλλο συγκρότηµα από τη δεκαετία του 1990 και έπειτα δεν προκάλεσε τόση αίσθηση όσο οι Radiohead, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τους κριτικούς ως η σηµαντικότερη µπάντα της τελευταίας 20ετίας, αλλά λατρεύτηκαν και από το κοινό, που τους επιβράβευσε µε πωλήσεις εκατοµµυρίων αντιτύπων σε κάθε γωνιά της Γης.

Μετά την τροµακτική επιτυχία του "Creep" ήρθε το στοίχηµα να ξεφύγουν απ' το φάντασµά του- στοίχηµα που έφερε την µπάντα στα όρια της διάλυσης. Όµως, ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, και οι Radiohead όχι µόνο δεν λύγισαν κάτω από το βάρος της επιτυχίας, αλλά κατάφεραν να ξεπεράσουν τα πρώιµα κατορθώµατά τους και να εξελιχθούν πέρα από τις επιδιώξεις ενός κατεστηµένου που απείλησε να τους καταπιεί.

Δηλώστε συμμετοχή!


Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε share το άρθρο στο Facebook και στείλτε μας email με θέμα "Διαγωνισμός βιβλίου Radiohead" καθώς και τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) στο  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 27/11 στις 16.00 και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.
Καλή επιτυχία!!

 

radiohead 665.jpg