Μια ιστορία για το νόημα της ζωής.


 

Μια ιστορία για το νόημα της ζωής.

 

Σ ένα μικρό καφενείο στην άκρη του κόσμου ο Τζων, ένας διαρκώς στρεσαρισμένος γιάπης, αντιμετώπισε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το νόημα της ζωής. Οι ερωτήσεις αυτές τον ταξιδεύουν νοερά πολύ μακριά από το γραφείο του, σε μια παραλία της Χαβάης . Ταυτόχρονα αλλάζει η η στάση του απέναντι στη ζωή και στις σχέσεις του, και ανακαλύπτει πόσο πολλά μπορεί να μάθει κανείς από μια πράσινη θαλάσσια χελώνα. Έτσι τελικά το ταξίδι αυτό μετατρέπεται σε ταξίδι μέσα στον εαυτό του.

 

Ένα τυχαίο γεγονός άλλαξε τη ζωή του Τζων Στρελέτσκι και τον ενέπνευσε σε ηλικία 33 ετών να γράψει την ιστορία του " καφενείου στην άκρη του κόσμου". Το βιβλίο μπήκε αμέσως στις λίστες των μπεστ-σέλερ και σκαρφάλωσε στην κορυφή, ματαφράστηκε σε 26 γλώσσες κι έγινε γνωστό, σ ολόκληρο τον κόσμο.

Με τη δημοσιογραφική του δουλειά καθώς και με ομιλίες και συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση , ο Τζων Στρελέτσκι έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους να διαμορφώσουν τη ζωή τους σύμφωνα με τις δικές τους παραστάσεις.

 

Θεωρείται πως είναι μέσα στα εκατό πρωτοπόρα πνεύματα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον τομέα της ανάπτυξης της προσωπικότητας και της καθοδήγησης των ανθρώπων.

 

 

Αυτό το γεμάτο ζωή, χιούμορ και ιδέες βιβλίο έχει γίνει παγκόσμιο μπεστ-σέλερ κι έχει μεταφραστεί σε 26 γλώσσες.

 

cover_tokafeniostinakritoukosmou.jpg