Έρχεται τον Μάιο του 2015, με 10 τεύχη από την Dark Horse Comics...


 

Έρχεται τον Μάιο του 2015, με 10 τεύχη από την Dark Horse Comics...

 

Η πρώτη φορά που ακούσαμε ότι η ιστορία του Fight Club θα έχει και συνέχεια, ήταν τον Ιούλιο του 2013. 

 

Τώρα, ένα χρόνο μετά, έχουμε πάρα πολλές λεπτομέρειες τις οποίες αποκάλυψε ο ίδιος ο συγγραφέας Chuck Palahniuk. 

 

Αρχικά έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας. Μάιος του 2015. Δεύτερον, θα είναι σειρά με 10 τεύχη που θα εκδοθούν από την Dark Horse Comics. Και πάμε τώρα στην υπόθεση, η οποία θα κάνει άλματα και στο παρελθόν και στο μέλλον, αλλά θα ξεκινάει 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου βιβλίου (και της ταινίας φυσικά), όπου ο πρωταγωνιστής είναι παντρεμένος πλέον με τη Μάρλα και έχουν έναν εννιάχρονο γιο τον Τζούνιορ. 

 

Ο πρωταγωνιστής βρίσκει τον εαυτό του να έχει τα ίδια προβλήματα με τον γιό του, όπως είχε αυτός με τον πατέρα του. Θα μάθουμε πολλά επίσης για τον Tyler Durden, που σύμφωνα με τον Palahniuk είναι μια οντότητα που υπάρχει για αιώνες και όχι απλά μια ανωμαλία στο μυαλό του πρωταγωνιστή. 

 

Όταν θα χρειαστεί να σώσει τον γιο του από έναν μεγάλο κίνδυνο, θα βουτήξει για μία ακόμα φορά στον κόσμο του Project Mayhem. 

 

O Chuck Palahniuk θα μιλήσει το Σάββατο στην Comic Con του Σαν Ντιέγκο σε πάνελ στο οποίο θα βρεθεί και ο Ντέιβιντ Φίντσερ (σκηνοθέτης της ταινίας). 

 

Λέτε να έχουμε ανακοινώσεις και για κινηματογραφική μεταφορά; 

 

Θυμίζουμε ότι το πρώτο βιβλίο είχε κυκλοφορήσει το 1996, ενώ η ταινία ήρθε τρία χρόνια αργότερα με πρωταγωνιστές τον Μπραντ Πιτ και τον Έντουαρντ Νόρτον. 

 

 

Να και μία γεύση από το artwork της επερχόμενης κυκλοφορίας. 

 

164337.jpg