Ποιος λέει ότι ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω;


Ποιος λέει ότι ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω; Γίνε ΦΥΛΑΚΑΣ του και άλλαξε την ιστορία και το πεπρωμένο σου!

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνουν διαγωνισμό για τους νεαρούς αναγνώστες της συναρπαστικής σειράς ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! Μια σειρά με καταιγιστικό ρυθμό, έξυπνη και συγκλονιστική πλοκή που θα σου κόψει την ανάσα!

Ακολούθησε τους ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! Η αποστολή σου ξεκινά: μην αφήσεις το ταξίδι στον χρόνο να καταστρέψει την ιστορία… και το μέλλον.

Απάντησε σωστά σε τρεις ερωτήσεις και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις πλούσια δώρα (tablet και βιβλία), αλλά και για να λάβεις μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια που βασίζονται στη σειρά.

Η κλήρωση θα αναδείξει:
• έναν τυχερό που θα κερδίσει ένα tablet (προσφορά της εταιρείας Crypto Electronics),
• τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν βιβλία της επιλογής τους, αξίας 100 ευρώ,
• τριάντα (30) τυχερούς που θα εξασφαλίσουν δωρεάν είσοδο στα διαδραστικά παιχνίδια ρόλων που διοργανώνονται τον Φεβρουάριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με αφορμή τη σειρά.

Μην αργείς! Συμπλήρωσε τη φόρμα του διαγωνισμού έως τις 2 Φεβρουαρίου 2014 σημειώνοντας τα στοιχεία σου και απαντώντας στις ερωτήσεις. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου, διάβασε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής.
Τα ονόματα που θα αναδείξει η κλήρωση θα ανακοινωθούν στο www.metaixmio.gr στις 3 Φεβρουαρίου 2014.

Καλή επιτυχία!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ

Ο ΛίαμΟ’Κόνορ έπρεπε να πεθάνει στο ναυάγιο του Τιτανικού το 1912.
Η Μάντι Κάρτερ έπρεπε να πεθάνει σε αεροπορικό δυστύχημα το 2010.
Η Σαλ Βίκραμ έπρεπε να πεθάνει σε πυρκαγιά το 2026.

Όμως λίγα δευτερόλεπτα προτού πεθάνουν, εμφανίστηκε κάποιος από το πουθενά και είπε: «Πιάσε το χέρι μου…».
Αλλά ο Λίαμ, η Μάντι και η Σαλ δεν σώζονται έτσι απλά. Στρατολογούνται από μια μυστική υπηρεσία που κανείς δεν γνωρίζει την ύπαρξή της, με έναν και μοναδικό σκοπό: να διορθώσουν τις ασυνέχειες της ιστορίας. Επειδή το ταξίδι στον χρόνο δεν είναι επιστημονική φαντασία και κάποιοι το χρησιμοποιούν για να αλλάξουν το παρελθόν.
Γι’ αυτό υπάρχουν οι Φύλακες του Χρόνου: για να μας προστατεύουν. Για να μην αφήσουν το ταξίδι στον χρόνο να καταστρέψει τον κόσμο…

Στη σειρά κυκλοφορούν ήδη δύο βιβλία:
1. Οι Φύλακες του Χρόνου
2. Οι Φύλακες του Χρόνου, Η μέρα του αρπακτικού

Περισσότερα για τα βιβλία της σειράς και τον συγγραφέα Άλεξ Σκάροου θα βρεις στο www.time-riders.co.uk


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΡΟΛΩΝ


Στην Αθήνα

«Γίνε κι εσύ ένας Φύλακας»: Διαδραστικό παιχνίδι ρόλων - εργαστήριο αφήγησης (Role Playing Game) με τον Ανδρέα Μιχαηλίδη στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118).
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, στις 2 το μεσημέρι (game session 1)
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, στις 2 το μεσημέρι (game session 2)
Στον ρόλο του Αφηγητή ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στήνει την ιστορία και οι συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε τρεις ομάδες, παίρνουν αποφάσεις για έναν χαρακτήρα της ιστορίας. Η επιτυχία της αποστολής, η ευτυχής κατάληξη της ιστορίας, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις αποφάσεις που θα πάρει η κάθε ομάδα, αλλά και σε έναν μικρότερο βαθμό από την τύχη, που μπορεί να είναι με το μέρος τους ή εναντίον τους...
Γίνε κι εσύ ένας Φύλακας στα μονοπάτια του χρόνου, γνώρισε ανθρώπους από διαφορετικές εποχές και ζήσε επικίνδυνες περιπέτειες!
Στο παιχνίδι μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας από 9 ετών.
Διάρκεια: 1,5 ώρα
Εάν θέλεις να συμμετάσχεις, πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (σημειώνοντας ονοματεπώνυμο, ηλικία και στοιχεία επικοινωνίας). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 24 παιδιά).

Στη Θεσσαλονίκη

«Φανταστικοί ερευνητές»: Διαδραστικό παιχνίδι ρόλων με την Gamecraft
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, στις 2 το μεσημέρι, στο ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81)
Στο παιχνίδι μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας από 9 ετών.
Διάρκεια: 1,5 ώρα
Εάν θέλεις να συμμετάσχεις, πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (σημειώνοντας ονοματεπώνυμο, ηλικία και στοιχεία επικοινωνίας). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 35 παιδιά).

Η είσοδος στα παιχνίδια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θα είναι ελεύθερη για τους τριάντα (30) νικητές του διαγωνισμού, ενώ για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, αντί εισιτηρίου, απαιτείται η αγορά ενός τίτλου της σειράς.